[冬天來了] Red Wing討論post

1002 回覆
13 Like 3 Dislike
想買對dr. ma 比條女一齊著
幾時再有折啊
著左9111 2年 想入多對875

唔知聖誕會唔會有

見到有折單聲

眾樂樂
留名
想買對dr. ma 比條女一齊著

Dr ma低筒一到冬天一街都係
Timberland用家留名學野
打算遲啲入對875

利申矮撚

我最初都係買timberland先
但timberland而家仲要減價公廁到天氣凍一街都係

可惜redwing個底真係唔太爭氣
雖然好型 但一諗到要經常換底就卻步
有對8139買左2年

買嗰時1300蚊有特價但買完覺得隻色難襯 仲要有次飲完酒嘔到隻鞋都有,就更加少著
打算遲啲入對875

利申矮撚

Timberlands 我覺得真係唔好著
打算遲啲入對875

利申矮撚

我見黑色底幾襟 我著左幾年都無事
留名

啱啱著既時候真係麻麻
而加唔知係慣左定咩 都覺得ok
始終我一對redwing都無 好難有比較

啱啱著既時候真係麻麻
而加唔知係慣左定咩 都覺得ok
始終我一對redwing都無 好難有比較

開頭著會覺得timber舒服d 因為鞋籠闊d同d皮軟身d 唔駛點操就好靚好易著 但冇左自己操boot同對boot屬於自己嗰種感覺
打算遲啲入對875

利申矮撚

見其他巴打日日著 平均都係一年換一次左右 其實又唔麻煩既 同埋其他boots例如timberland dr ma都蝕得快 係冇rw咁誇啫 其他dancer whites 未著過唔清楚
調返轉咁諗 timberland dr ma要換底應該都係換返原裝底 rw就多選擇好多
有對8139買左2年

買嗰時1300蚊有特價但買完覺得隻色難襯 仲要有次飲完酒嘔到隻鞋都有,就更加少著

洗返對鞋拎出黎著啦
8139隻色幾特別香港好少撞 襯原色牛已經好掂啦
不過驚皮係難打理少少既
8165著左5年幾
買danner係咪好d
對8131好耐 都成5年有多 但以前冇點保養 花哂同D色都有D甩
唔覺得佢靚 想買過對
岩岩前日先拎左對1907 去換黑底
有無手足訂過wesco
大家平時啲長襪係邊到買?
大家平時啲長襪係邊到買?

uniqlo
岩岩前日先拎左對1907 去換黑底

有冇圖share下
仆街 邊度搵到細碼
對8130嘅us 7 +著厚襪都仲有好多空位
平時著開39/us7
買咗返黎淨係著咗幾次
仆街 邊度搵到細碼
對8130嘅us 7 +著厚襪都仲有好多空位
平時著開39/us7
買咗返黎淨係著咗幾次

打上去總代理問,另外總代理有半碼
想問下低筒嘅話 邊到/咩網最多款揀同買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞