[冬天來了] Red Wing討論post

1002 回覆
13 Like 3 Dislike

識得著一定著Irish Setter
無論用料, 皮革, 車線細節位, 染色都更勝一籌

呢對真係唔識
有打可唔可以分享多d?
新手著緊rw已經覺得好舒服
想問你地danner好唔好?除左永高行邊度有得買?

我都想知多d danner
好多boots老江湖都有玩過danner/whites
有冇邊對Under 1000HKD?

上面有巴打話呢排IT清倉 睇下有咩款低過1000
Rw絕對抵玩

依家仲有無?
利申:8166有鋼印,8179有鋼印各一

你可以去搵下 我呢排都冇時間去搵

著咗8年

差唔多10年 換左兩次底,遲啲條鞋繩又要換

邊對可以配到條鞋帶?

著咗8年

黑到

誇 好正

著咗8年

換左啡底?
邊度買平

我有一對,鞋型唔太好襯

著咗8年

換左啡底?

黑狗牙底
摷番對陳年875黎著 唔覺唔覺都著左7年 抵到爛

邊對可以配到條鞋帶?

之前係上明記買嘅,不過幾年前
依家唔知仲有無

我有一對,鞋型唔太好襯

whites正呀 但係唔平
好想問點解上年有段時間賣到勁平
見到啲原本二千幾一對折到一千有找

清舊貨 而家新貨都冇logo 好似據聞個鞋底換左少少 襟磨左

Cpu果d已經無logo

Rw絕對抵玩

完左LU,不過本身都係得D比較少人買既款
rw 依家唔底著

抵著過垃圾波鞋啦 換次底又著幾年

上網買仲算OK既

Rw絕對抵玩

完左LU,不過本身都係得D比較少人買既款

少人買都操得

我有一對,鞋型唔太好襯

whites正呀 但係唔平

腳得一對,三對boot,唔敢再買

我有買油幫對boot染色

著咗7年,前半年換咗底同返新

5年威屎
訂左對whites 準備買對二手wesco
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞