[冬天來了] Red Wing討論post

1002 回覆
13 Like 3 Dislike
啱啱同一位巴打交收完對鋼印875
多謝巴打成全
本身著開875 d頭 us8
收左呢對舊款875 E頭 us8.5
今晚返去試著出文

巴打係交收依對?
多謝巴打成全
今晚返去試著出文

好提子 重有冇巴打出讓
多謝巴打成全
今晚返去試著出文

巴打係交收依對?

舊875 盒上面寫875
鞋上Size tag係 4/12生產

Btw有冇巴打解答 10875同舊875有咩分別
多謝巴打成全
今晚返去試著出文

好提子 重有冇巴打出讓

我都係咁啱見到 著緊新875都要收多對舊款
多謝巴打成全
今晚返去試著出文

好提子 重有冇巴打出讓

唔知點解唔出舊875呢? 我果對都著左6年LU
多謝巴打成全
今晚返去試著出文

你著8D,仲買大半碼E頭,我怕你會大
Iron ranger配skinny牛點睇
對腳幼著slim好闊
又矮又瘦
多謝巴打成全
今晚返去試著出文

你著8D,仲買大半碼E頭,我怕你會大

我都驚 加薄墊應該得既
對腳幼著slim好闊
又矮又瘦

我自己就覺得咁樣好似好女人

新鞋落地
多謝巴打成全
今晚返去試著出文

好提子 重有冇巴打出讓

黑鞋帶窿同鋼印係2002定唔記得2004後先加落去 以前係冇 rw而家話復古想變返50 60年佬啱啱出嗰陣既樣 所以cut返鋼印同變返銀窿

新鞋落地

可以縛緊少少

新鞋落地

可以縛緊少少

著軟左先 好硬
腳闊(肥),夾腳

新鞋落地

可以縛緊少少

著軟左先 好硬
腳闊(肥),夾腳

試下唔好格硬拉條鞋帶
㩒住兩塊鞋帶窿之後先拉實 咁會好少少 而家咁樣有d怪

新鞋落地

可以縛緊少少

多謝巴打成全
今晚返去試著出文

好提子 重有冇巴打出讓

黑鞋帶窿同鋼印係2002定唔記得2004後先加落去 以前係冇 rw而家話復古想變返50 60年佬啱啱出嗰陣既樣 所以cut返鋼印同變返銀窿

買唔返咁我就唔好咁粗著lu

新鞋落地

可以縛緊少少

係邊訂?
唔知真假,可以參考下
Red wing 875 鋼印之謎?
https://www.ptt.cc/bbs/Ame_Casual/M.1486027397.A.31C.html
唔知真假,可以參考下
Red wing 875 鋼印之謎?
https://www.ptt.cc/bbs/Ame_Casual/M.1486027397.A.31C.html
所以我先問點分10875同舊875

前 舊875
後 新875
多謝巴打成全
今晚返去試著出文

巴打係交收依對?

舊875 盒上面寫875
鞋上Size tag係 4/12生產

Btw有冇巴打解答 10875同舊875有咩分別

兩隻皮唔同
對腳幼著slim好闊
又矮又瘦

我自己就覺得咁樣好似好女人

但著slim好似中坑著直腳咁

操得麻麻

前 舊875
後 新875

巴打 呢類長襪可以係邊到買?
淘寶又唔知邊款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞