[冬天來了] Red Wing討論post

1002 回覆
13 Like 3 Dislike
想襯牛仔褲 roll腳
Levis有邊條岩襯?
依加一對875賣幾錢?

之前11月有電視框賣千7 miss 左

正價2200左右
Timberland用家留名學野
打算遲啲入對875

利申矮撚

我最初都係買timberland先
但timberland而家仲要減價公廁到天氣凍一街都係

我操條原色511
可以試下pin roll 因為我本身腳幼所以睇落ok

Pinroll頂到個筒頂?定roll多一摺露埋少少長襪長黎

啱啱好到個筒頂 我自己就摺兩下

Thx 試下先
巴打條牛操成點
9111,8165
對9111唔見左
8165著左近10年
近排想買對方頭
但us8.5就逼,us9就甩踭
最後買左danner

Danner好有style 但香港好冷門
諗住玩多排先睇下danner
有對8111 , 極小著

9185 都幾型,有冇人見過實物?

8111好好襯喎
875同8131
Btw
家母有次拎我對875去過水洗鞋
依家D皮硬晒,仲有冇得救

洗完變硬架咩

可以睇下我上面個舊post 有巴打分享過點洗鞋 上油 保養

仲硬過岩岩買個陣
重點係已經洗左喇

重新著返軟佢

beckman最好襯

唔好毒我住啦
巴打邊對beckman
我未諗定邊隻色 對對beckman都好正好好襯咁
我自己就覺得9014同9011都正 但本身有黑色同酒紅dr ma 唔想d色又咁似

我9016因為易襯番條皮帶

我條皮帶都呢隻色 未試過上腳 唔知效果點呢
香港冇9030嗰款
唔係嘅襯牛最正
始終覺得方頭款唔好睇

9030個款香港人好似難襯d 鞋頭似formal皮鞋
未買過,點入手最平

想買8165

冇啦 週圍清哂舊貨 全部香港代理做返哂正價 冇話邊度平d
話著左5年都冇蝕既肯定係放係鞋櫃入面當著左

利申差唔多日日著, 平均一年換次底

日日著 一定好靚
巴打邊對?有冇圖開心share下
邊度買最平
想襯牛仔褲 roll腳
Levis有邊條岩襯?

好似上面有位巴打講既levis 511 原色囉
我自己就覺得原色最好襯最百搭 上身著咩都得
利申著緊ae slim cut原色
邊度買最平

度度做返正價 有時cpu會做85-9折 可以留意下 折左2000左右 其實差唔多
唔計偶然/好多年前會賣千五六 其實rw個價不嬲都2000左右
邊度買最平

度度做返正價 有時cpu會做85-9折 可以留意下 折左2000左右 其實差唔多
唔計偶然/好多年前會賣千五六 其實rw個價不嬲都2000左右

N年前1200入手9111
香港冇9030嗰款
唔係嘅襯牛最正
始終覺得方頭款唔好睇

http://blog.sina.cn/dpool/blog/dryboots#type=-1
鍾意boots可以睇呢個網
9111,8165
對9111唔見左
8165著左近10年
近排想買對方頭
最後買左danner

danner我有danner light ii同super rain forest

三對 仲有對875 已經好殘
9111,8165
對9111唔見左
8165著左近10年
近排想買對方頭
最後買左danner

三對 仲有對875 已經好殘

條牛幾靚
9111,8165
對9111唔見左
8165著左近10年
近排想買對方頭
最後買左danner

danner我有danner light ii同super rain forest

大師兄
香港冇9030嗰款
唔係嘅襯牛最正
始終覺得方頭款唔好睇

http://blog.sina.cn/dpool/blog/dryboots#type=-1
鍾意boots可以睇呢個網

睇睇先
著左三年幾冬天上年換左底今年繼續粗著

咁快換底 成日著?
換左咩底

vibram
冬天成日著

我見好多人都推vibram

換底有興趣可以睇下舊post 頭post有link 裏面有好多巴打分享換底知識

幾時再有折啊
著左9111 2年 想入多對875
幾時再有折啊
著左9111 2年 想入多對875

唔知聖誕會唔會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞