越南-峴港遊記live(多廢圖)

798 回覆
81 Like 7 Dislike
真係幾純,見你外國人又有禮貌
去過越南幾次,胡志明、芽莊、大叻、美奈
下次要去峴港玩
我識個個識講普通話
估唔到去咁多次反而都未去過峴港
我覺得唔算純識左三個有傾開計
傾左一排有兩個都會呻窮扮慘,搏同情想你俾錢佢
越妹好興呢招
我指街邊打工果D
我果d都算係去鋪頭幫襯果時會撩下佢地講野,
跟住抄埋牌,覺得佢地始終脫離左農村出黎城市做野,
都叫做捱過同見識過,所以唔會單純得去邊
咁最多話貼近現代,唔純既一早唔同你係街邊渣果汁啦
都係既唔會正正經經渣果汁果d又係另一個層次
我見隔離個大叔都識用fb 抖音男D,何況後生
洗頭

好慘,冇人同佢玩

一朝早係附近食左個早餐,家庭式既咖啡店,有個小學生一路做數,然後幫我整野,英文好好,真乖

klook報左一日遊,kkday報唔切,$208,假期加$30,同埋12人,有9個都係越南人,2個韓國人

真係會有人買

一樓車就sell鳩你,越南連假超多越南人

等上船,有個唔好既消息,同車另外兩個韓妹唔係同隊,重點係同船全部都係越南大叔

架船開得好快下,幾驚佢解體,但D越南人好high咁,越諗越驚

完全體會到二戰Dday 搶灘既士兵心情

放低野之後就再坐陣船去第2個位

講就講潛,曬鳩氣,冇野睇,當游下水,10分鐘都冇就拉隊走人

一人份量,都幾好食

坐係到等走

好多外國人都玩得好開心

沖身處

係到玩飛碟,玩到放狗咁

之後再船去第2個島行下就準時走人

長州feel

唔會係真掛

準時3點坐車走人

D越南領隊好care我,總結完全唔好玩,至少唔係香港人杯茶,不過$200咁上下都冇咩期待可言,但班越南人玩得好開心,果然人既慾望無窮無盡
游得十分鍾整濕個身就上番水
團餐一個人有咁多野食?少癲bo
反而佢唔去潛好過, $200 峴港車到你去會安果邊 坐船幾程+1餐飯 其實好抵
我係機場唱2900
已經係美金大紙rate
我之前峴港atm撳300萬
29xx
第一間仲少啲 當我on9
越南仔仔都正
樓主試吓坐grad嘅摩托車
又平又可以吹風超正
唔係吹風咁簡單直頭兜口兜面硬食
有次頂帽個扣唔知咩事,一上龍橋當風就吹甩,
好彩捉得切如果唔係就成頂跌鬼埋,
搞到以後每次都驚到拉實頂帽
唱左幾多?,去漢市場坐啦
去親依類地方 真係對思想好大沖擊,會諗番起自己平時晚生活 同 意義
胡志明先會
河內直頭D囡手機放褲袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞