越南-峴港遊記live(多廢圖)

798 回覆
81 Like 7 Dislike
我都覺,就黎玩完去番港產片post既懷抱
好鍾意法包個x肝醬,D料唔洗特別多/靚
有冇入場睇越產片
冇啦,冇字幕又,去過吉隆波睇過比卡超偵探,計番香港戲院其實都算平
嗰邊睇戲有冇人傾計
有冇join暗黑團
樓主食邊間法國野? 我同女朋友今晚都食, 夜晚出唔出嚟飲杯嘢? 追左你個post四日, 咁岩都係聽日走

有興趣就tg 搵我

https://t.me/Inncoo_1
唔會係到討論
我食平價野
突然感覺比人跟蹤左4日
法國餐可以介紹番
除番開3舊水港紙一個人

不過要book位先

Le Comptoir
+84 708 040 560
https://maps.app.goo.gl/myMuunpyhJJ9xStg7
a la carte 定set 好, 一陣食lol
我岩岩食果間boo左位先有set
樓豬我入黎探你了 咁快就最後一日
香港果D法包太硬,流派完全唔同

多圖方便其他人做參考,同埋唔出遊記好快唔記得

芽莊感覺少野睇同玩好多,我都有出過遊記,印象都係除左浸泥spa,其他都冇咩玩
反而每次都會想番香港之後好好咁用心生活,每個人都有自己生活節奏,唔需要跟大隊/主流咁生活做人
芽莊遊記---旅行癮發作了
https://lih.kg/2079951

我係第一次峴港,再去芽莊,果時芽莊已經好多大陸人+劏遊客feel,可以考慮去下河內
你識?
我淨係識
先摷(hello)
莫 吓 八 (一二三)
感恩
唔識,以為佢問我越南當地用咩話麻

越南文好似好難學,本身想自學,去誠品囉本睇下,D發音完全入唔到手,之後簡左西班牙文學
通常要預早幾多日BOOK?
下次去都想食下
我早幾日?我見好多間spa google map chat都用到,餐廳我就gmail book

依張風景相幾有feel

都好多人放狗同跑步,坐係到勁舒服,後邊一堆咖啡店

老野們捉象棋,想用港隊身份挑佢地機

其實勁有沙田城門河feel

goole搵唔到咩建築

幾靚D植物

有D建築物都幾新

依間餐廳勁多依D女 同西裝友,完全格格不入
芽莊有D 悶我覺得..就算成班人去都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞