越南-峴港遊記live(多廢圖)

798 回覆
81 Like 7 Dislike
幾年前去過,覺得性價比真係好高,UO成日做特價,今次去埋上次冇去既地方,另外會去下當地賭場,同瘋狂做spa,直至勞損

暫時好似每日一班機,機票唔包行李 $1120

峴港機場去沙灘海邊都係15分鐘,超級方便,中間果條係龍橋

簡住宿建議依個區域同海邊,如果唔係大品牌酒店,一律建議簡近1-3年新起既,越新反而越平,海邊酒店一晚平既可以$300都有,靚仔少少都係$500以上,我經booking.com訂(訂滿$3xx)包機場去酒店果程添
BRO你近排D旅行地方同我一樣咁制
LM睇夜生活
點解咁講

上一次係11月去旅行,機場依家多番好多人

要比電子簽證地勤睇,網上申請25美金,出發前一個月申請

D食肆都開番曬,不過依個時間唔洗食野

最多人係迪士尼

唔靚

UO專用通道,右邊係間無人商店

目測係賣旅遊物品

依到影相真係幾靚

細到仆街

好細下,得一間咖啡店

cafe shop 賣$18,意大利水

準時起飛,有個自助登記通道,人臉識別就得
機票千一咁低,真係要留意多啲uo特價先得 而家就咁隨便㩒入去,都要二千幾蚊來回

牙痛巴你係提早幾時買,先有呢個優惠?
ching 去danang 唔買vietjet
UO 個價再包行李

好彩冇買
竟然
2個月前掛,買埋下個月去河內,都係$11xx
其實前兩日睇5月頭越南來回都係1千鬆D
我依家睇 峴港,五月尾都要二千尾wor
點解你有咁多假㗎 仲要咁易就可以請到
未聽過,有咩好玩
應該都係去海邊食返餐幾百萬海鮮餐
去附近會安古城行上,上班拿山行山
Live左
有峴港廢圖未
如果6月中尾去5日,機票連酒店3千左右算唔算貴?
另外巴打成個行程洗咗幾錢?只計你當地消費
豐儉由人,上次去全包好似$4500唔洗
你玩咗幾多日?
海鮮就應該唔食,巴拿山上次去過中伏

今次會去順化行下,會安就睇下去唔去多次
上次4日好似,今次6日,真係睇你食咩,普通餐廳越南野$30可能都唔洗,西餐你預一個人$100,法國餐就$500一位到
咁好抵屌喎,如果機票酒店加洗費只係4千5
囉kkday/klookD 團黎講 ,會安/ 巴拿山/出海 一日遊 都係$300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞