[愛兄弟定愛黃金]巴塞隆拿球迷討論區 (210)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike

300m

250m + Verratti

再加draxler

加多個拉比奧特

250m + Verratti + draxler + rabioet
Deal

到時如果係咁就好睇啦,psg買一個尼馬冇撚曬啲主力,到時psg唔好講歐聯,歐霸都踢唔掂啦

250m= 130m 大奶奶 + 100m dembele + 20m AG加人工 最已陣

躝啦Ag

300m

250m + Verratti

再加draxler

加多個拉比奧特

250m + Verratti + draxler + rabioet
Deal

到時如果係咁就好睇啦,psg買一個尼馬冇撚曬啲主力,到時psg唔好講歐聯,歐霸都踢唔掂啦

250m= AG加人工 最已陣
仆街尼馬搞到係轉會市場停左成個月動作

唉 btw我地本身有咩target?

本身剩係諗中場就夠,家陣要諗埋佢既代替
巴黎狗都唔知係咪只係玩野唔想買
到傾掂晒話唔買
有冇人講吓semedo今日踢成點

有條走廊比兩閘上前
但無插到好上
穩陣波
主要同拉歇迪配合
有d 似第一季abidal,不過再鬆容d
有冇人講吓semedo今日踢成點

有條走廊比兩閘上前
但無插到好上
穩陣波
主要同拉歇迪配合
有d 似第一季abidal,不過再鬆容d

未敢去姐 球王片佢攻力上腳勁
仆街尼馬搞到係轉會市場停左成個月動作

唉 btw我地本身有咩target?

本身剩係諗中場就夠,家陣要諗埋佢既代替

真 Dembele 必買
前場後備真係幾廢paco唔洗講,毒撚條友美斯上身hea到仆街,埃及球王一返巴塞又打回原型
膠層今次揸住PSG春袋唔係仲縮啊?
諗返起之前幾季PSG幾撚串

好驚高層又痴線

大雄: 200m deal
太多我識點使

大雄: 200m deal
太多我唔識點使

綠帽仔上身

綠帽仔上身

我上身咁psg實爆春袋
Journo very close to Madrid and with a great track record saying Florentino fears that Barça has a deal with Mbappe. [El Pais]

抬高個價
又推咩可以推到咁多頁
又推咩可以推到咁多頁

屌緊尼馬
又推咩可以推到咁多頁

屌緊尼馬

快撚啲走
有冇今朝Alena j 片
大雄生平冇做過咩好事
唔該今次企硬玩撚謝psg
大雄生平冇做過咩好事
唔該今次企硬玩撚謝psg

玩完9月俾人踢走就最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞