[愛兄弟定愛黃金]巴塞隆拿球迷討論區 (210)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
走尼馬但係個deal加埋華拉堤 古天奴填補尼馬個位 大家點睇
中場都叫問題解決左

No 古天奴
要個對防線有衝擊力嘅球員番黎
理想對象係丹比利

Sick ball
How bout Dybala?
戴帽果幾場又唔見你地咁多不滿,佢傷左又繼續幫返25含,咁我就明明地點解佢冇心踢波,因為球迷同安狗一樣,點都係唔會認同佢

你係咪掉轉左?係佢冇心踢先唔滿意佢喎
友誼賽係認真踢的話
我皇就唔會豬4粒啦,拜仁都炒左阿狗了

Without a new big offer, Arda Turan will stay at Barça to try and convince Valverde that he can be an important player for the team [sport]
佢咁嘅表現,點convince?

友誼賽不嬲係睇後備踢成點 本身後備都唔認真去表現自己?

其實主要作用係做推廣同賺錢...而唔係睇咩後備
戴帽果幾場又唔見你地咁多不滿,佢傷左又繼續幫返25含,咁我就明明地點解佢冇心踢波,因為球迷同安狗一樣,點都係唔會認同佢

強如美斯前兩場friendly都肯追返下波啦
得罪講句 我寧願見到肥佬杜蘭都唔想見到25

毒撚又話有心留 但又HEA踢 咩心態

友誼賽點解要認真踢

呢d係職業球員嘅態度?

仲要佢係要爭正選

講到成季冇入過波咁

煙都入過波

泰路都戴過帽啦
友誼賽係認真踢的話

Without a new big offer, Arda Turan will stay at Barça to try and convince Valverde that he can be an important player for the team [sport]

兩者都有既我諗
club賺錢 fans睇表現

要25傷先有佢份,一係就塞佢落中場,咁對一個西甲冠軍+幫馬體殺入歐聯決賽ge球員,好難唔令人心灰喎,安狗d輪換大家心知肚明

要25傷先有佢份,一係就塞佢落中場,咁對一個西甲冠軍+幫馬體殺入歐聯決賽ge球員,好難唔令人心灰喎,安狗d輪換大家心知肚明

心灰自己就要唔努力?

塞中場呢樣真係戇撚鳩
其實踢中場比佢以前仲做多左防守
友誼賽係認真踢的話

兩者都有既我諗

教練試陣 如果淨為錢 出曬正選出去行下都得啦 洗唔洗出唔同嘅人

心灰自己就要唔努力?

職業球員收緊接近十萬週薪架佢 中意就可以hea?
走尼馬但係個deal加埋華拉堤 古天奴填補尼馬個位 大家點睇
中場都叫問題解決左

No 古天奴
理想對象係丹比利

Sick ball

dybala好似唔係玩speed
愈踢愈似組織型
中場都叫問題解決左

No 古天奴
理想對象係丹比利

Sick ball

dybala好似唔係玩speed
愈踢愈似組織型

兩樣都有
新美斯
友誼賽係認真踢的話

兩者都有既我諗

教練試陣 如果淨為錢 出曬正選出去行下都得啦 洗唔洗出唔同嘅人

咪講左做推廣,唔通意超盃,英超挑戰盃果d真係屎忽痕特登出國踢一踢咩

同埋以前d熱身賽仲撚hea
教練對你冇信任 更要係有機會表現打好d啦 但佢而家有得出場又養身 仲憑咩要人信佢
灰心就唔出力 仲要賴係教練問題
仲要放完假直頭大肚婆咁
佢喺蝗狗度夠膽咁踢一早boo到佢落地獄兼雪到2046
疤迷真係好脾氣
唔怪得連埋ag哩啲垃圾都得留低啦屌
http://bleacherreport.com/articles/2708370-neymar-juan-carlos-unzue-reportedly-involved-in-barcelona-training-row

Unzue told Neymar he should be focusing more on football to fulfill his potential or he'd fall in decline.
灰心就唔出力 仲要賴係教練問題
仲要放完假直頭大肚婆咁
佢喺蝗狗度夠膽咁踢一早boo到佢落地獄兼雪到2046
疤迷真係好脾氣
唔怪得連埋ag哩啲垃圾都得留低啦屌

做前場入波仲唔夠,仲要做d咩

前面5個防守企喺到
淨係防中2閘2中堅守最好
以後唔屌美斯散步了

仲要連友誼賽都要屌,可能而家連友誼賽都可以計,咁係時候出去讚阿仙奴勁過拜仁,曼城勁過我皇
友誼賽係認真踢的話

兩者都有既我諗

咪講左做推廣,唔通意超盃,英超挑戰盃果d真係屎忽痕特登出國踢一踢咩

同埋以前d熱身賽仲撚hea

而家有出場機會都唔操翻起 仲想convince教練?
職業球員可以揀波睇架咩? 你老細叫你做垃圾野你係咪可以hea做先?
http://bleacherreport.com/articles/2708370-neymar-juan-carlos-unzue-reportedly-involved-in-barcelona-training-row

Unzue told Neymar he should be focusing more on football to fulfill his potential or he'd fall in decline.

冇記錯果陣條濕鳩鬧返unzue轉頭

我比多個例子你
Isco前幾季一樣唔受重用
但至少人地落場出盡奶力搏表現
終於苦盡甘來比拖舟重用

明未?

冇記錯果陣條濕鳩鬧返unzue轉頭

下? Source ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞