[愛兄弟定愛黃金]巴塞隆拿球迷討論區 (210)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
L'Equipe:
PSG don't want to pay Neymar's 222M euro release clause. The Parisens want to negotiate a lower fee for the Brazilian with Barça

唔想比咪撚買囉
笑撚左 之前verratti單野見都唔肯見 依加仲想要壓價

尼馬想走就會壓到

PSG呢間野咁撚仆街真係咪撚益佢
比唔足就收皮

尼馬想走就會壓到

華拉提夠想走
大雄狗之前話明要比夠違約金先肯放人 佢反口就等比人拉落台
假設psg唔想比税(法國嘅税),咁我地可以
1. 唔撚傾(類似當初PSG唔見我地)
2. 傾,有可能比222m再高啲價賣

尼馬想走就會壓到

華拉提夠想走

佢想走係psg簽唔到大牌球員
SPORT:
Barcelona representatives denied to @sport that the club is negotiating with PSG to reach an agreement for the transfer of Neymar

比唔足就收皮

岩,之前bid你c華,馬昆奴斯加華拉迪全部唔放,再加埋抬到個價好高,雖然你有權唔放人,但係今次我地都可以企硬唔放。一係你俾足解約金,再唔係就150mup+華提迪,而家成單轉會主導權係巴塞手,希望唔好再出現白菜價蝕住放俾對手,人地盧卡古都差唔多90m,尼美又有南美市場又受廣告商歡迎又賣到波衫,我寧願你高層雪尼馬一季,橫點就世界盃,無人可以大過球會。不過尼馬都係煩,9拿拿聲賣

比唔足就收皮

岩,之前bid你c華,馬昆奴斯加華拉迪全部唔放,再加埋抬到個價好高,雖然你有權唔放人,但係今次我地都可以企硬唔放。一係你俾足解約金,再唔係就150mup+華提迪,而家成單轉會主導權係巴塞手,希望唔好再出現白菜價蝕住放俾對手,人地盧卡古都差唔多90m,尼美又有南美市場又受廣告商歡迎又賣到波衫,我寧願你高層雪尼馬一季,橫點就世界盃,無人可以大過球會。不過尼馬都係煩,9拿拿聲賣

280m good deal

比唔足就收皮

我心聲
每日體育報轉述隊報報導說,巴塞曾在2015年與PSG達成過類似的交易,當時時PSG想要買斷巴塞一名手球球員Karabatic,同樣面對直接買斷的話,根據法國的法律會有大額稅金的情形。後來PSG與巴塞談判後,以高於原來1百萬歐元違約金的1百20萬歐元達成轉會交易,所以現在PSG希望也能與巴塞以此類似的方式進行尼馬的轉會談判

Ok 280m

300m
未見過psg呢啲咁撚賤西既隊
屌你巴黎 唔係好撚有錢咩?拎500m up 買尼馬囉
每日體育報轉述隊報報導說,巴塞曾在2015年與PSG達成過類似的交易,當時時PSG想要買斷巴塞一名手球球員Karabatic,同樣面對直接買斷的話,根據法國的法律會有大額稅金的情形。後來PSG與巴塞談判後,以高於原來1百萬歐元違約金的1百20萬歐元達成轉會交易,所以現在PSG希望也能與巴塞以此類似的方式進行尼馬的轉會談判

Ok 280m

300m

250m + Verratti

Ok 280m

300m

呢鋪撐你
如果呢鑊都要做水魚巴嘅話真係俾人笑到面都黃

Ok 280m

300m

再加draxler

Ok 280m

300m

再加draxler

加多個拉比奧特

Ok 280m

300m

再加draxler

加多個拉比奧特

250m + Verratti + draxler + rabioet
Deal
仆街尼馬搞到係轉會市場停左成個月動作

Ok 280m

300m

再加draxler

加多個拉比奧特

250m + Verratti + draxler + rabioet
Deal

到時如果係咁就好睇啦,psg買一個尼馬冇撚曬啲主力,到時psg唔好講歐聯,歐霸都踢唔掂啦
仆街尼馬搞到係轉會市場停左成個月動作

唉 btw我地本身有咩target?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞