[愛兄弟定愛黃金]巴塞隆拿球迷討論區 (210)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
睇黎係新黎先冇忌諱
所以當面屌鳩佢
迷nel黨
Hoball
Neymar has left Barcelona's training, apparently due to a quarrel with a player. @skysports_bryan:>

邊個咁好波

唔係BIG GAY就係SO9

Big gay for president

小白會唔會屌人?

Neymar fights with Barcelona team-mate Nelson Semedo in shocking training ground spat: Star storms off the pitch as he nears world-record £195m move to PSG

多撚謝哂 躝走咪撚番唔該
Neymar has left Barcelona's training, apparently due to a quarrel with a player. @skysports_bryan:>

邊個咁好波

唔係BIG GAY就係SO9

Big gay for president

小白會唔會屌人?

Neymar fights with Barcelona team-mate Nelson Semedo in shocking training ground spat: Star storms off the pitch as he nears world-record £195m move to PSG

多撚謝哂 躝就咪撚番唔該
希望semedo之後唔好比迷屁boo

收到風QB好嬲

收到風QB好嬲

屌你啦
ME理性迷屁
https://twitter.com/neurophate/status/890872663610208257

屌你個隻死mk又係依啲死人態度
件事可以完個陣走去挑釁攞彩
最憎佢依啲格
https://twitter.com/neurophate/status/890872663610208257

全盛丙朗美斯有冇佢咁嘅臭脾氣
港鐵又壞 屌

收到風QB好嬲

我走先 ching你掩護我ok?

全盛丙朗美斯有冇佢咁嘅臭脾氣

美斯有撚臭脾氣
港鐵又壞 屌

低賤先搭
港鐵又壞 屌

幾廿歲人仲要依賴交通工具
港鐵又壞 屌

低賤先搭

你廢青
港鐵又壞 屌

好低賤
往死裡打
港鐵又壞 屌

好低賤

bb你嚟cwb車我?
港鐵又壞 屌

好低賤

bb你嚟cwb車我?

我係附近,車埋你
港鐵又壞 屌

好低賤

bb你嚟cwb車我?

我係附近,車埋你

順手黎中環車埋我
港鐵又壞 屌

好低賤

bb你嚟cwb車我?

我係附近,車埋你

順手黎中環車埋我

ok,等我,轉頭車埋你
港鐵又壞 屌

好低賤

bb你嚟cwb車我?

我係附近,車埋你

順手黎中環車埋我

係中環返工
港鐵又壞 屌

好低賤

bb你嚟cwb車我?

我係附近,車埋你

順手黎中環車埋我

係中環返工

茶餐廳牙
尼馬平時比賽都郁啲就同對面嘈 撩交打
家陣隊友都係咁
佢個格太自大 又唔信任隊友
puyol係到打撚死佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞