[愛兄弟定愛黃金]巴塞隆拿球迷討論區 (210)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
唔會再著佢啲衫
If #Neymar leaves, #Barça will go all out for 2 more signings. #Coutinho is the Current ongoing target. [Migrico via MD] #FCBlive 🔵🔴

真係用黎頂尼馬
法甲球員呢一兩年好似愈黎愈勁
迷屁嘅知錯未?

迷屁嘅知錯未?

實迷途其未遠,覺今是而昨非
如果佢走唔到
下季出場唔該班加泰佬boo到佢完季

冇得佢出
如果佢走唔到
下季出場唔該班加泰佬boo到佢完季

雪鳩佢啦屌
好撚失望

yes 本身都無咁嬲 呢幾日都係上黎講兩句就算
今獲真心嬲

無錯 就係咁嘅感覺
If #Neymar leaves, #Barça will go all out for 2 more signings. #Coutinho is the Current ongoing target. [Migrico via MD] #FCBlive 🔵🔴

真係用黎頂尼馬

買撚哂d 巴西人就岩
想埋堆 返去山度士含撚啦
好撚失望

係你了

你up乜鳩

真係用黎頂尼馬

食屎啦屌佢老母臭閪
迷屁嘅知錯未?

實迷途其未遠,覺今是而昨非

屌 槍口對外
唔通佢唔鍾意疤狗賣撒亞人?
好撚失望

今獲真心嬲

無錯 就係咁嘅感覺

未試過對過球員咁嬲
佢會係我最憎嘅球員 冇想再睇到佢
屌,今次完全睇錯人,開頭都係以為佢mk格鐘意撩交嗌姐,都唔知係咪佢老豆教,做人完全冇責任感,仲可以笑笑口練波好似唔關佢事咁

改名啦 屌
見撚到都眼撚怨
如果煙個陣唔配有名 要叫#24既話

條閪人連number 都唔撚配有

依個真 憎煙只係純粹覺得佢廢
但依條友係成個人有問題
就算好波咁又點

煙真係中意巴塞同肯付出 佢呢?
唔會再著佢啲衫

燒波衫?
最好屁馬帶埋古天樂過鈀 實過唔到ffp

真係用黎頂尼馬

佢都走仲買古天奴黎做乜鳩 高層係都用屎忽諗野唔撚用腦
好撚失望

今獲真心嬲

無錯 就係咁嘅感覺

未試過對過球員咁嬲
佢會係我最憎嘅球員 冇想再睇到佢

呢獲撐帽仔
好撚失望

今獲真心嬲

無錯 就係咁嘅感覺

未試過對過球員咁嬲
佢會係我最憎嘅球員 想再睇到佢

屌,今次完全睇錯人,開頭都係以為佢mk格鐘意撩交嗌姐,都唔知係咪佢老豆教,做人完全冇責任感,仲可以笑笑口練波好似唔關佢事咁

改名啦 屌
見撚到都眼撚怨

但依條友係成個人有問題
就算好波咁又點

你話佢廢,係
但為左巴塞切左半月板,佢老左肯定手尾長,一句野都冇講。
尼馬食屎啦

改名啦 屌
見撚到都眼撚怨

但依條友係成個人有問題
就算好波咁又點

成塊半月板冇左

唔識貨

改名啦 屌
見撚到都眼撚怨

但依條友係成個人有問題
就算好波咁又點

成塊半月板冇左

平時屌佢廢 想佢走 但我無憎過煙
仲讚過佢幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞