[愛兄弟定愛黃金]巴塞隆拿球迷討論區 (210)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
Done deal 未

秒經
Done deal 未

走了
又話巴開記招既?
Done deal 未

走了

Qb實喊死
又話巴開記招既?

星期5??
唔明 點解主動權係巴塞到
Psg比二億二尼馬自己解約但要比多一億稅 咁佢唔直接比解約金巴塞?
又話巴開記招既?

星期5??

佢開記招係講尼馬定賽前?
唔明 點解主動權係巴塞到
Psg比二億二尼馬自己解約但要比多一億稅 咁佢唔直接比解約金巴塞?

西甲規定由球員代表過數比球會
又話巴開記招既?

星期5??

佢開記招係講尼馬定賽前?

我剩係知呢個
The Neymar saga may end on Friday. The Brazilian has a promotional event in Miami where he could talk about his future.
條球王片唔算好勁,但對位係普巴,有咁嘅表現已經好難得。

我始終覺得唔好太快上一隊住。宜家係一隊練唔到點做核心。始終有msn係到佢難有表現機會,宜家上一隊最多只會係強化版羅白。佢應該係B隊爭取護級先。表現好下年再上一隊

睇埋佢全場無球走位果啲,一場波已經睇到佢有潛質同有能力過蘿蔔多多聲,唔好浪費佢時間踢b隊,佢已經有能力踢一隊
Sexta Deportes:
Real Madrid offered 80M euros + Ceballos on loan for French winger Ousmane Dembélé (20). Dortmund rejected the offer.

丹比利企硬

咁嘅offer都唔賣應該唔會走啦

咁快就loan Ceballos

賤種不嬲買人唔係用架啦 慘得過疤狗買吾到

We bought Ag

屌你戴巴拿就話會爭姐
連丹比利都特登同你搶
反正吹邊個就搶邊個不同吹返巴塞回購SONG啦我想知佢會唔會派人去剷雪
Real Madrid offered 80M euros + Ceballos on loan for French winger Ousmane Dembélé (20). Dortmund rejected the offer.

丹比利企硬

屌你戴巴拿就話會爭姐
連丹比利都特登同你搶
反正吹邊個就搶邊個不同吹返巴塞回購SONG啦我想知佢會唔會派人去剷雪

事實上丹比利放係市場上至少有能力都會搶
側翼黎講佢最有潛力

丹比利企硬

屌你戴巴拿就話會爭姐
連丹比利都特登同你搶

側翼黎講佢最有潛力

一回事 Rm係jer住我地 good strategy
Head of FFP Andrea Traverso confirmed that Neymar transfer to PSG would not break FFP rules. [Calcioefinanza]

丹比利企硬

屌你戴巴拿就話會爭姐
連丹比利都特登同你搶

側翼黎講佢最有潛力

一回事 Rm係jer住我地 good strategy

你睇下未傳巴狗買有冇傳過佢地買
我睇得轉會新閒少囉可能
Head of FFP Andrea Traverso confirmed that Neymar transfer to PSG would not break FFP rules. [Calcioefinanza]

如果真係要交税,即管睇下佢會唔會trigger release clause
如果真係要交税,即管睇下佢會唔會trigger release clause

Psg真係夠$?
仲要入巴西幫

Psg真係夠$?
仲要入巴西幫

錢果方面你真係唔駛用佢擔心

Psg真係夠$?
仲要入巴西幫

Psg真係夠$?
仲要入巴西幫

你要比多1億,都幾多下

Psg真係夠$?
仲要入巴西幫

你要比多1億,都幾多下

只要過到ffp 比10億都得啦

Psg真係夠$?
仲要入巴西幫

你要比多1億,都幾多下

佢地恨r聯恨到仆街呀 過到關佢洗幾十億買人都肯啦

Psg真係夠$?
仲要入巴西幫

你要比多1億,都幾多下

Messi b見一次收一次佢地皮

Psg真係夠$?
仲要入巴西幫

你要比多1億,都幾多下

Messi b見一次收一次佢地皮

a豬一個都搞掂佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞