[愛兄弟定愛黃金]巴塞隆拿球迷討論區 (210)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
Barcelona have made renewed contact for Kylian Mbappé, as PSG become more & more confident of landing Neymar, according to Le Parisien.

疤狗唔係開200m 呀
我都好想你地證明我係錯
但事實就係班垃圾高層一定換唔到華拉提+比屁馬玩殘
你班賤種咪繼續ff果222m+華囉
呢個禮拜就會證明一切
今日唔撚你地
尼馬重有4年約 222m解約金係到
明明巴塞有哂優勢都比高層搞到咁 真係好撚野
如果重有4年約都可以比尼馬屈到加薪 高層唔死無用
再者222m可以做到好多野 但點解你地大部份人唔想佢走?

你話係咪思覺失調

迷屁 綠帽狗佔大部分

主要係覺得高層用222m買得啲水貨
Dybala + Dembele + ?cm me agger
後日證明一切

尼馬低價過鈀
巴塞最已陣
Barca had €70M + €10M in variables offer rejected by Liverpool for Coutinho (25). The Catalans will now offer €90M for the midfielder. [MD]
後日證明一切

尼馬低價過鈀
巴塞最已陣

唔似
留名
1.3億+華仔就fap fap

起碼160m

起碼160m

咪ff啦
🗞 SPORT #Exclusive: Valverde wants the squad finalised before the Gamper trophy. (Aug 7) [Sport] #FCBlive🔵🔴

起碼160m

咪ff啦

唔得要full play 333m
A representative of the Qatari Football Association has told @RomainCG75 that Neymar will join PSG. (YS)

起碼160m

咪ff啦

依家高層揸住巴黎春袋
睇過報導如果唔按正常交易巴黎要比5百幾m
如果160 M就買到尼馬佢慳到好多 對佢地黎講係gd deal
重要隻臭馬又勁又出名新一代球星冇人好過佢
賣波衫都賺返
而且5百幾m佢地都驚過唔到ffp 同買臭馬要求既山狗同巴西同鄉
所以高層一定要企硬
如果真係買古仔
利記真係收硬皮🤦🏻
又未必岩踢疤狗🤦🏻
後日證明一切

尼馬低價過鈀
巴塞最已陣

唔似

你同渠最frd啦
後日證明一切

尼馬低價過鈀
巴塞最已陣

唔似

你同渠最frd啦

我條狗黎
算啦,無謂估估下,等佢本人講就最準確,啲傳媒一日一樣已經睇到好煩
係放佢走就唔洗買古天奴啦
性價比又低
試下買唔買到丹比利仲好
如果真係買古仔
利記真係收硬皮🤦🏻
又未必岩踢疤狗🤦🏻

疤狗最中意三輸轉會架啦
我估買古天奴原因係佢可中可左
頭2場尼馬個位比上季多左係中路
如果真係放走尼馬仲買咩古天奴
L'Equipe:
PSG don't want to pay Neymar's 222M euro release clause. The Parisens want to negotiate a lower fee for the Brazilian with Barça
每日體育報轉述隊報報導說,巴塞曾在2015年與PSG達成過類似的交易,當時時PSG想要買斷巴塞一名手球球員Karabatic,同樣面對直接買斷的話,根據法國的法律會有大額稅金的情形。後來PSG與巴塞談判後,以高於原來1百萬歐元違約金的1百20萬歐元達成轉會交易,所以現在PSG希望也能與巴塞以此類似的方式進行尼馬的轉會談判

Ok 280m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞