[愛兄弟定愛黃金]巴塞隆拿球迷討論區 (210)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
得罪講句 我寧願見到肥佬杜蘭都唔想見到25

毒撚又話有心留 但又HEA踢 咩心態

友誼賽點解要認真踢

呢d係職業球員嘅態度?
PSG do not want to pay the full buyout fee (€222M) of Neymar (25) and could include Marco Verratti (24) as part of the deal. [L'Equipe]

屌,笑死,開頭就係威係勢話我要買斷尼馬,屌你老母而家唔係淆底唔想比呀

有冇諗過由頭到尾psg只係撚下你

撚黎做咩?搞到隊友反目成仇?

講緊Psg
PSG do not want to pay the full buyout fee (€222M) of Neymar (25) and could include Marco Verratti (24) as part of the deal. [L'Equipe]

屌,笑死,開頭就係威係勢話我要買斷尼馬,屌你老母而家唔係淆底唔想比呀

deal到華拉提又好似幾抵屌

邊撚個打左

咪話咗用1.5m(理想)買dybala/dem/both囉
我想知咁而家班膠層係想留佢定想放佢走?

唔想佢走 一定要走就比違約金

佢咁反骨 做埋D25野做到出哂面
好似RB隻基達咁 傷埋感情
留佢係度都無意思啦

咁就正中psg下懷 psg就係唔想直接比違約金因為要比成億稅
Psg想同巴塞傾下睇吓有冇得壓價
屁馬咁做好大機會係同psg聯手迫巴塞降價放人

取消左要比稅好耐啦

同埋不嬲講緊係psg俾錢尼馬買斷約

又轉左講法
而家話比錢屁馬解約都要比tax

比邊度? 西甲已經無左例要額外比稅

友誼賽點解要認真踢

平時都係hea9

友誼賽點解要認真踢

呢d係職業球員嘅態度?

仲要佢係要爭正選

留佢係度都無意思啦

咁就正中psg下懷 psg就係唔想直接比違約金因為要比成億稅

取消左要比稅好耐啦

又轉左講法

比邊度? 西甲已經無左例要額外比稅

法國

兩個一齊躝
要靚仔dso

ho ball

Munir呢?

樣衰

munir左腳打乜鬼左

以前pedro打右

跑狗點同
munir同pedro都唔同踢法
dembele打右都冇問題

Dembele 唔同case 佢係左右腳冇分別

佢曾經好霸氣咁講話唔知自己邊隻腳勁啲

講緊Psg

咪係,psg撚巴,尼馬做乜?

deal到華拉提又好似幾抵屌

邊撚個打左

咪話咗用1.5m(理想)買dybala/dem/both囉

1.5m 實得啦

友誼賽點解要認真踢

呢d係職業球員嘅態度?

仲要佢係要爭正選

講到成季冇入過波咁

留佢係度都無意思啦

取消左要比稅好耐啦

又轉左講法

冇轉過
税係取消左,不過係西班牙嘅税
宜家講緊嘅係法國嗰邊
Psg比錢尼馬去賣斷筆錢當係income 嘅一種,所以要交税

講緊Psg

Psg係撚埋Ney

友誼賽點解要認真踢

呢d係職業球員嘅態度?

仲要佢係要爭正選

講到成季冇入過波咁

咁佢又真係hea9 wo
友誼賽係認真踢的話
我皇就唔會豬4粒啦,拜仁都炒左阿狗了

友誼賽點解要認真踢

呢d係職業球員嘅態度?

仲要佢係要爭正選

講到成季冇入過波咁

姐係佢只係後備打下入到波就得?佢本身又唔係正選 憑咩睇波睇?
友誼賽係認真踢的話

Without a new big offer, Arda Turan will stay at Barça to try and convince Valverde that he can be an important player for the team [sport]
佢咁嘅表現,點convince?

友誼賽點解要認真踢

呢d係職業球員嘅態度?

仲要佢係要爭正選

講到成季冇入過波咁

大傷完之後未操fit有乜咁奇?

再講hea,佢個風格就係唔適合做防守,前場佢交到貨我又唔覺有問題
次次踢起左就出返25,又如何去證明自己?
走尼馬但係個deal加埋華拉堤 古天奴填補尼馬個位 大家點睇
中場都叫問題解決左

友誼賽點解要認真踢

呢d係職業球員嘅態度?

仲要佢係要爭正選

講到成季冇入過波咁

大傷完之後未操fit有乜咁奇?

再講hea,佢個風格就係唔適合做防守,前場佢交到貨我又唔覺有問題
次次踢起左就出返25,又如何去證明自己?

咁又真係好難唔出25既
我一路都覺得 用dso毒撚呢d打cm根本就on9
平時用黎換多d msn先岩
友誼賽係認真踢的話

Without a new big offer, Arda Turan will stay at Barça to try and convince Valverde that he can be an important player for the team [sport]
佢咁嘅表現,點convince?

友誼賽不嬲係睇後備踢成點 本身後備都唔認真去表現自己?
戴帽果幾場又唔見你地咁多不滿,佢傷左又繼續幫返25含,咁我就明明地點解佢冇心踢波,因為球迷同安狗一樣,點都係唔會認同佢
走尼馬但係個deal加埋華拉堤 古天奴填補尼馬個位 大家點睇
中場都叫問題解決左

No 古天奴
要個對防線有衝擊力嘅球員番黎
理想對象係丹比利

友誼賽點解要認真踢

呢d係職業球員嘅態度?

仲要佢係要爭正選

講到成季冇入過波咁

煙都入過波

講緊Psg

Psg係撚埋Ney

開心大結局,得neymar變雙失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞