[愛兄弟定愛黃金]巴塞隆拿球迷討論區 (210)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
https://youtu.be/5Nunvj2fQOU

睇返真係...
唉 買乜9甸尼
https://youtu.be/5Nunvj2fQOU

睇返真係...
唉 買乜9甸尼

唉 高層破壞緊隊波
高daddy加油,唔好俾古仔走

人地屌緊我地唔識貨呀

係唔識架喇

咁唔好委屈人地幫班唔識貨球迷踢波
發覺依家每季轉會市場都閒閒地升值幾十%
過多兩三季過億應該係家常便飯

人地屌緊我地唔識貨呀

係唔識架喇

係堆冇星既球隊相比較下踢得好少少就講到巨星級咁開億幾

人地屌緊我地唔識貨呀

係唔識架喇

咁古天奴係勁既,只不過佢唔係呢家巴最需要既類型,仲要億5

佢留隊根本係雙贏

人地屌緊我地唔識貨呀

係唔識架喇

佢留隊根本係雙贏

覺得Alena 點?

人地屌緊我地唔識貨呀

係唔識架喇

佢留隊根本係雙贏

點都唔會話勁到值成億啦,而且實力同尼馬都差一截

咁都上到頭條

人地屌緊我地唔識貨呀

係唔識架喇

佢留隊根本係雙贏

點都唔會話勁到值成億啦,而且實力同尼馬都差一截

值唔值還一件事
你開咩價還一件事
俾著我係利高層我都會獅子開大口啦,呢家個市道根本正常
係大雄先咁on9違約金先得2億2

美國佬係識做生意啲架啦

屌佢老母臭閪
Today at 17.30 hour of here there are NIKE Act in Miami with Mestre, Brook, Moix and NEYMAR. We will see if the Brazilian says something, it is time

Fans meeting都取消
係留既就唔會取消啦

係留既就唔會取消啦

好失望

係留既就唔會取消啦

好失望

基本尊重都冇

好撚cheap 幾勁都係咁話

係留既就唔會取消啦

好失望

係留既就唔會取消啦

好失望

珍 由迷到反
SRoberto at the moment has no intention of leaving, but the clause of 40M has led to an interest in certain clubs. BE CAREFULL! #mercato
Paulo Dybala says Juventus will decide his future amid Barcelona link. [ESPN]

人地屌緊我地唔識貨呀

係唔識架喇

買又屌買鳩佢主力唔買又屌唔識貨

人地屌緊我地唔識貨呀

係唔識架喇

買又屌買鳩佢主力唔買又屌唔識貨

重點係都唔到球迷話事
由頭到尾得膠層想買
SRoberto at the moment has no intention of leaving, but the clause of 40M has led to an interest in certain clubs. BE CAREFULL! #mercato

理得clause係4m 羅白本人唔會想走 根本唔驚
全世界基本每個國家都大把人踢波,究竟要幾好波先踢到2.2億歐元身價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞