[愛兄弟定愛黃金]巴塞隆拿球迷討論區 (210)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
我願意以綠帽仔一世綠帽嚟換取尼馬離隊 感謝主

Deal

本身綠帽仔已經一世綠帽 點換
世盃年真係未撚驚過

agger 巴黎又出唔到release clause
垃圾膠層今鑊唔揸撚實巴黎同條on9 嘅春袋真係死撚咗佢算

大雄今鋪handle得柒佢死硬
Dybala黎未
屌,今次完全睇錯人,開頭都係以為佢mk格鐘意撩交嗌姐,都唔知係咪佢老豆教,做人完全冇責任感,仲可以笑笑口練波好似唔關佢事咁
我願意以綠帽仔一世綠帽嚟換取尼馬離隊 感謝主

Deal

本身綠帽仔已經一世綠帽 點換

下一世都戴
世盃年真係未撚驚過

如果PSG搵到計過到FFP
如果唔係真係冇輸既可能性
世盃年真係未撚驚過

除非PSG搵到計過到FFP
如果唔係真係冇輸既可能性
世盃年真係未撚驚過

驚咩先?

佢驚過你

又係喎 佢發皮4姐係Psg冇330m
雪佢啦 90m Dembele我地買得起
屌,今次完全睇錯人,開頭都係以為佢mk格鐘意撩交嗌姐,都唔知係咪佢老豆教,做人完全冇責任感,仲可以笑笑口練波好似唔關佢事咁

改名啦 屌
見撚到都眼撚怨
如果煙個陣唔配有名 要叫#24既話

條閪人連number 都唔撚配有
本身好黎好去都算
明明有美斯so9 咁能fd 都要走 又唔係人工低 又唔係無得上陣 已經理解唔到
又婆婆媽媽扭屎忽花 死唔肯出聲表態 都算
仲要玩到training 打交

接受唔到

yes
個個cm有負皮嘅

係咪前幾頁屌semedo個迷屁低汁會然

個綠帽post都有負皮,仲唔係
本身好黎好去都算
明明有美斯so9 咁能fd 都要走 又唔係人工低 又唔係無得上陣 已經理解唔到

接受唔到

yes

改名啦 屌
見撚到都眼撚怨

叫25coward
本身好黎好去都算

接受唔到

yes

Q妹同我一齊反屁了
好撚失望
本身好黎好去都算

接受唔到

training打交有冇片睇下?
本身好黎好去都算

接受唔到

yes

Q妹同我一齊反屁了

邊個仲迷條無J 閪人 我立即屌爆佢老母
好撚失望

仔死仔還在
個個cm有負皮嘅

係咪前幾頁屌semedo個迷屁低汁會然

個綠帽post都有負皮,仲唔係

我都有負皮
真心好唔開心
呢幾日望住啲on9新聞都唔撚想上嚟狗竇
頭先見到佢同semedo打交
痴撚線
如果佢走唔到
下季出場唔該班加泰佬boo到佢完季
迷屁嘅知錯未?

改名啦 屌
見撚到都眼撚怨

依個真 憎煙只係純粹覺得佢廢
但依條友係成個人有問題
就算好波咁又點
好撚失望

yes 本身都無咁嬲 呢幾日都係上黎講兩句就算
今獲真心嬲
好撚失望

係你了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞