[愛兄弟定愛黃金]巴塞隆拿球迷討論區 (210)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
Alex Carbonell has signed contract today with CF http://Reus.It's official now. FC Barcelona has a buy-back option for next two seasons.

乜野會黎
We spoke with @amaumon on the front page of the newspaper L' Équipe journalist today

@amaumon: "We believe that the agreement is very close, the PSG want to pay more than it clause to the Barcelona to save on taxes". [COPE]
其實我想毒撚留
其實我想毒撚留

想佢有咁遠走咁遠

毒撚+AG+paco=41m+40m+30m=111m
明晏冬天果陣有中超球會買毒撚
係死攬住唔放
明明*
高daddy加油,唔好俾古仔走

人地屌緊我地唔識貨呀

係唔識架喇

人地屌緊我地唔識貨呀

係唔識架喇

有寶咩 躝啦
咁有貨就留黎自用啦

人地屌緊我地唔識貨呀

係唔識架喇

有寶咩 躝啦
咁有貨就留黎自用啦

真 無謂雙輸啦

人地屌緊我地唔識貨呀

係唔識架喇

有寶咩 躝啦
咁有貨就留黎自用啦

真 無謂雙輸啦

三輸
其實我想毒撚留

想佢有咁遠走咁遠

Turan 44m to 支那 deal?
其實我想毒撚留

想佢有咁遠走咁遠

Turan 44m to 支那 deal?

咪比支那啦
唔係賣比支那就可以
我寧願佢拎古天奴筆錢買戴巴拿

一早咁撚講
可惜高層弱智

一早咁撚講
可惜高層弱智

細佬keep住唔傷既都可以去到古天奴既層面,可惜

一早咁撚講
可惜高層弱智

Agger Rafinha仲要防守應該好好多
希望唔好走 由巴b開始有睇下Rafinha
Fifa me主力 升到88
不過華dee好似仲未表態講想要咩人清咩人

巴西幫應該清哂
點解冇名宿出聲屌尼馬

巴西幫應該清哂

Rafinha 唔計
點解冇名宿出聲屌尼馬

羅馬利奧出左聲啦

可能佢就係鍾意果堆人上季演出差,今季可以放下身段做多d dirty work

一早咁撚講
可惜高層弱智

Agger Rafinha仲要防守應該好好多
希望唔好走 由巴b開始有睇下Rafinha
Fifa me主力 升到88

如果要用1.5億買古天奴,真係寧願比細佬擔正算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞