[歐霸附加賽] AC米蘭球迷討論區 31

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
其實我好唔鐘意飛機佬試陣玩野

買咁多人其實好需要比球迷睇下隊波正選係點

出強陣半場大炒對面,比信心球迷,之後再試陣is ok
而家完全比唔到信心我地

教練排陣要考慮球迷咁個教練都抵炒

唔理洗唔洗滿足球迷, 尋晚出蒙牛已經係排陣上嘅錯誤

上半場我當佢無我得揀,今朝場考牌戰完全fail
下半場佢既戰術調整只係買打穩左既433轉去352
完全比人打到仆街,無啦啦轉陣搞到球員棟撚左係度
上半場見到蒙牛打到屎咁仲可以忍受佢成場完全無諗過換,好野

而家完全比唔到信心我地

點解唔使, 季票唔使賣?

成季留留長D新人實會出, 你覺得飛機仔要出個啱你心水既陣你以為你係李生?

而家完全比唔到信心我地

我就反而覺得佢對個對手試陣好過聯賽打升班馬先黎試呀

有乜分別, 歐戰唔重要咩?
我覺得歐霸要全力打嫁喎

因為呢個對手實力上比較弱,正路以我地上一季既陣容應該都有能力贏,雖然尋晚出黎既效果的確係差

而且先客後主,今場有乜冬瓜豆腐,下場全力狂攻應該都可以反CUP

再者,如果外圍賽出副選都贏唔到既話,就唔好再諗爭冠軍啦
而家打隊垃圾都係靠個死球-6入到1比0

如果仲可以講話: 而家試陣好過意甲對升班馬試陣
睇左咁多年西波係咪已經麻木哂

我接受唔到

而家完全比唔到信心我地

有人留意到蒙牛十幾分鐘已經示意過想換但飛機仔冇理
Halo

而家完全比唔到信心我地

成季留留長D新人實會出, 你覺得飛機仔要出個啱你心水既陣你以為你係李生?

咁咪場場出蒙杜利禾比你睇LOR, 你以為你又你李生可以批評佢戰術批評佢排陣?

而家完全比唔到信心我地

有人留意到蒙牛十幾分鐘已經示意過想換但飛機仔冇理

蒙牛做手勢係指揮飛機仔轉陣或者換走其他人,邊會係換自己
貼j圖 want?
AC Milan chiefs have reportedly met with Cristiano Ronaldo's agent, Jorge Mendes.

The free-spending Italian giants allegedly asked to be kept informed if Ronaldo has another change of heart and wants to leave Real Madrid.
AC Milan chiefs have reportedly met with Cristiano Ronaldo's agent, Jorge Mendes.

The free-spending Italian giants allegedly asked to be kept informed if Ronaldo has another change of heart and wants to leave Real Madrid.

得啖笑

而家完全比唔到信心我地

咁咪場場出蒙杜利禾比你睇LOR, 你以為你又你李生可以批評佢戰術批評佢排陣?

西多就係因為搞唔掂蒙特俾佢趕走 更衣室真係好難搞唔reg邦路斯同比基利亞可能都係出於更衣室考慮 廢事佢地覺得自己冇另一個咁重要

我接受唔到

核心決定上限
球隊核心係百幾萬既蒙隊
俾你其他人都幾千萬都無用啦

我接受唔到

先不論飛機仔用咩標準去揀人
你老尾蒙特對住弱隊都打撚到咁真係不能接受
你唔係同我講連球迷都知出事,你作為教練會睇唔到呀嘛?

我接受唔到

其實對弱隊出多啲少少副選,好多球隊都會既

唔駛咁激動

我接受唔到

先不論飛機仔用咩標準去揀人
你老尾蒙特對住弱隊都打撚到咁真係不能接受
你唔係同我講連球迷都知出事,你作為教練會睇唔到呀嘛?

佢睇到又點?從結果來睇蒙迪拿比唔到信心人, 睇到照出同睇唔到一樣

而家完全比唔到信心我地

西多就係因為搞唔掂蒙特俾佢趕走 更衣室真係好難搞唔reg邦路斯同比基利亞可能都係出於更衣室考慮 廢事佢地覺得自己冇另一個咁重要

agger, 蒙特真係好撚麻煩, 唔出佢一陣又玩更衣室政治
我諗真係要雙b正式歸隊先可以收佢皮

而家完全比唔到信心我地

咁飛機仔咪拎緊自己前途較非, 如果佢輪換得當最後掂左大家咪又吹奏, 我只係話咩賣球票比唔比到信心你唔係佢要考慮既重點

Mendes既 managed players:
Cristiano Ronaldo
James Rodríguez
Diego Costa
Ángel Di María
Renato Sanches

而家完全比唔到信心我地

agger, 蒙特真係好撚麻煩, 唔出佢一陣又玩更衣室政治
我諗真係要雙b正式歸隊先可以收佢皮

換晒老細換左半隊人都仲比蒙隊渣住袋就抵佢走啦

而家完全比唔到信心我地

咁飛機仔咪拎緊自己前途較非, 如果佢輪換得當最後掂左大家咪又吹奏, 我只係話咩賣球票比唔比到信心你唔係佢要考慮既重點

咁出蒙隊長穩定軍心一定係佢呢場個重點
唔係都唔會出90分鐘
大家冷靜啲, 而家未開季唔使咁快咁火. 雖然我蘭球迷有火係好事

個人意見: 尋晚場波我估飛機仔係睇見對面弱, 先出個鳩陣鳩人, 一來怕整傷人, 二來我估係想啲新人調節到最好先踢(亞洲賽有表現性質就一人一陣啦), 第三係, 我覺得蒙帥心態係返主場無可能輸

所以, 睇埋下場同埋開季再屌啦 話就話對咩隊都要全力踢先有體育精神, 但無理由尋日full team 架, 到時傷左一兩個主力, 咪又係比我蘭球迷們屌鳩佢對廢隊都唔識留力

不喜勿屌小弟 講真大家都唔妥蒙牛踢足, 但我估蒙帥未到咁on9 0既 真係開季都係柒下柒下, 先再屌佢老母啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞