[歐霸附加賽] AC米蘭球迷討論區 31

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
點解未找數仲可以簽約黎訓練, 係咩玩法

你都未找數啦

你都未找數啦

找數啦屌你
你一日未找數一日都有負面新聞

你都未找數啦

你都未找數啦

你都未找數啦

呢個星期無抄過

你都未找數啦

呢個星期無抄過

轉會窗完都未找就……

你都未找數啦

呢個星期無抄過

轉會窗完都未找就……

爆煲

你都未找數啦

呢個星期無抄過

已經唔使你含你都唔找數.... 拖累晒成隊波
認真!RMB防線意甲有邊幾隊破得到?

夾都未夾過 咁快有自信

我驚dollar啲短傳玩死佢地

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

禿達不了

禿達收皮啦好嗎

蒙隊打中堅都冇咁嬲

完全接受唔到紅牌達

沙膠集中力問題都算,禿達係完全未夠班

其實邊有咁廢 佢打中堅幾穩陣 出波幾好

當你需要佢出場守波, 佢忽然整張紅牌, 你點睇??

上年30場波5張紅牌喎

係會易紅 但佢場上表現的確穩陣依樣都係真事

即係有五場波你要預十打十一.... 下年要爭入歐聯, 仲可以咁樣讓五場波??

你唔明我講咩 我咪話佢係易紅 但出場表現係唔差

所以響我眼中評定一個後衛表現, 係要睇佢易唔易foul 人, 拎牌或者送十二碼, 而呢方面柏列達完全唔合格
https://www.facebook.com/footballdailyhk/videos/442454966155141/?hc_ref=ARRxUG5ZT6nzi6x_pw4tUkhMeKah9udunmdorUBBnFO7Ut2AojABevvHsefvPtP60T4

米哈罰球仲係咁痴線

幾乎全部複製落點去同一個位

其實我最初睇有一下以為係 replay
https://www.facebook.com/footballdailyhk/videos/442454966155141/?hc_ref=ARRxUG5ZT6nzi6x_pw4tUkhMeKah9udunmdorUBBnFO7Ut2AojABevvHsefvPtP60T4

米哈罰球仲係咁痴線

幾乎全部複製落點去同一個位

其實我最初睇有一下以為係 replay

你真係當米大叔流嫁,碧咸表演賽都仲有七旋斬啦
講真禿達易紅係同中場防守有關佢係會短路 但唔係100%關佢事
講真禿達易紅係同中場防守有關佢係會短路 但唔係100%關佢事

蒙牛個位最影響

蒙牛個位最影響

佢都過份勇武

蒙牛個位最影響

佢都過份勇武

中場一穿就黎料

蒙牛個位最影響

佢都過份勇武
馬隊成世仔都係拎過5張紅牌渣

蒙牛個位最影響

佢都過份勇武

下下中路比人任推

蒙牛個位最影響

佢都過份勇武

咁比我覺得過份左d呀.....馬隊身邊咩人.....

蒙牛個位最影響

上年幾乎半季無蒙牛

蒙牛個位最影響

佢都過份勇武

咁比我覺得過份左d呀.....馬隊身邊咩人.....

問題一季五張,五大聯賽之最
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞