[歐霸附加賽] AC米蘭球迷討論區 31

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
上季尾不斷出蒙隊已經係咁出事, 懵帥比夠機會未究竟
Roma President James Pallotta blasted Financial Fair Play rules, as Milan’s transfer strategy “makes zero sense. They didn’t have the money in the first place. They’re losing their minds!”

呢季乜都無就真係執粒

AC華下半場上陣都低分過蒙柒阿隊
AC華都差都無奶由咁下話,蒙柒俾4分都嫌多

個比分on9
ac華上黎都叫無倒米

呢份垃圾報蒙牛都叫合格分, 食撚屎啦
懵帥有6.5憑乜
中途走去試陣
今場正選出既人
大部分都係將來既後備黎
同埋體能好明顯未操起
飛機仔應該想試下自己隊波執行戰術既能力
同埋有邊個真係唔得
所以真係當熱身賽睇算

希望佢今場真係為咗試人先排個咁既陣啦,唔係既話,老闆掟幾多錢出黎買幾多人都無用

講真之後有biglia 我都幾肯定唔會出蒙隊0既, 如果真係仲出, 唔撚睇算
Roma President James Pallotta blasted Financial Fair Play rules, as Milan’s transfer strategy “makes zero sense. They didn’t have the money in the first place. They’re losing their minds!”

呢季乜都無就真係執粒

關你撚事咩羅馬

佢講得唔係無道理
“When you relate it to AC Milan, I have no idea what’s going on there. It makes zero sense. The amount of spending – they didn’t have the money in the first place to buy the team, as they borrowed almost €300m from some people that I know in London, at a pretty high interest rate.
睇到成場分左3part
433踢唔好就推屌仔打攻中試4231
入到一粒就見人地攻得猛就轉打343

睇得出RR 尼安 conti好大作用

Btw musa真係好撚高班
控制節奏,防守,傳球都一流

今日d新人全部都唔錯
舊果埋食曬屎

前面幾個舊人無態都算,慘在連全球第三高薪既龍都食埋屎

睇精華,無佢既話蒙特傳比對面單刀果球輸左喇

今季佢冇保護罩㗎啦 受得6+1m 少少失誤都唔應該有 佢老哥仲要二號龍 屌佢冇龍換㗎啦

佢大佬廢架

諗起友賽第一下出場迎斬波, 以為佢接實, 點知佢手鎚打出
今場正選出既人
大部分都係將來既後備黎
同埋體能好明顯未操起
飛機仔應該想試下自己隊波執行戰術既能力
同埋有邊個真係唔得
所以真係當熱身賽睇算

希望佢今場真係為咗試人先排個咁既陣啦,唔係既話,老闆掟幾多錢出黎買幾多人都無用

講真之後有biglia 我都幾肯定唔會出蒙隊0既, 如果真係仲出, 唔撚睇算

即係後備都係佢, 佢連有位坐都唔應該有
所以有時真心唔明係我地有偏見定其他人全部唔識波, 點解評分蒙牛唔係最低
fb個米蘭page真係好嘔心
米蘭的孩子

上次dollar仔係咁,今次25迪又係,真係膠到無朋友,版主之前仲自己香港南看台
米蘭的孩子

上次dollar仔係咁,今次25迪又係,真係膠到無朋友,版主之前仲自己香港南看台

呢個PAGE 咪鬼睇啦
米蘭的孩子

之前有位巴打解釋得我覺得有啲道理, 就係佢地個page 始終叫面對大眾, 如果下下都發洩怒氣, 好容易比其他球迷或者普羅大眾覺得隊波小器. 始終出面啲人唔係好似我地咁了解內裏咩事
米蘭的孩子

之前有位巴打解釋得我覺得有啲道理, 就係佢地個page 始終叫面對大眾, 如果下下都發洩怒氣, 好容易比其他球迷或者普羅大眾覺得隊波小器. 始終出面啲人唔係好似我地咁了解內裏咩事

btw 利申返先: 二五迪我屌你老母, 祝你第一季去狙就即刻無意甲冠軍
好在無捱夜睇西波
米蘭的孩子

btw 利申返先: 二五迪我屌你老母, 祝你第一季去狙就即刻無意甲冠軍

但其實好多所謂評論都係好似冇睇過波咁
米蘭的孩子

巴卡好波之類廢留言就知好多新米蘭迷出現
米蘭的孩子

呢啲真係睇到好辛苦. 但又費事駁, 所以最尾都係睇下就算, 當了解下出面啲人對我地隊波有咩印象
米蘭的孩子

話就話面對大眾, 但其實唔洗祝福佢
佢已經唔係我地嘅人
蒙杜利禾真係黑氣石,出佢真係唔使睇

真係盲既都睇到係蒙隊出哂事, 佢幾時可以又長抖呀

我帶隊又贏一場

3:0血洗拜仁, 0:1 作客征服歐霸

4比0 喎

換走蒙隊時3:0
蒙帥放肥安一馬,比蒙隊踢足90分鐘6:0都似
米蘭的孩子

今次應該曲
之前dollar點睇都係真心
米蘭的孩子

話就話面對大眾, 但其實唔洗祝福佢
佢已經唔係我地嘅人

都真, 睇到其實都真係唔舒服.... 反骨迪... 祝佢去到祖記長打後備, 世盃都入唔到就真
米蘭的孩子

我覺得係佢見大陸老闆接手,想搏做香港官方球迷會,所以近排變到和理非大愛,連名都改埋。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞