[歐霸附加賽] AC米蘭球迷討論區 31

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

上星期去大陸睇米蘭

好撚感動~覺得鐘意既米蘭返左黎咁
尼安勁左好多..係個場勁定不嬲勁?

呢個問題呢....我都唔太識點答好
重點係佢個腦

上星期去大陸睇米蘭

重點係佢個腦

足球智慧唔夠?
同場加映: 金錢馬VS隊長單刀妙傳
https://youtu.be/qq9tW5HP34M

隊長呢下神之直線 幫魯馬顯身價

喺我糷守龍真係好大壓力,隊長無啦啦大嗌一聲Surprise!然後餵球直線俾對手
6m人工包埋睇心理醫生錢

辛苦反骨龍

呢下真係慘0既, 心入面實屌晒老母 可能隊長仲要嗌"Easy easy!!"

呢下個直線時間同位置真係恰到好處
果然係意大利國腳級中場
手術刀直線

隊長教訓下反骨仔姐

蒙隊長: 返主場, 就射撚死你

上星期去大陸睇米蘭

重點係佢個腦

足球智慧唔夠?

上星期去大陸睇米蘭

重點係佢個腦

足球智慧唔夠?

勁起上黎亨利咁~ 廢起上黎樓下呀叔都好過佢
其實尋晚踢成點
睇百度d人好似好唔滿意咁

請睇replay

又諗起百度早幾年有個POST 話 蒙特一黎米蘭唔記得5年內定幾多年內一蹶不振

好似係90年
大帝咁樣講啦
身體質素 技術都唔錯 有潛力
但集中力唔夠 , 你話戰術智慧果啲佢唔失常下 睇到佢係冇問題 配合度仲好高
當佢集中加上唔發脾氣下 我會形容佢嘅打法簡單直接粗暴有效率

有人用過佢同巴神比 但兩者冇乜可比性 巴神嘅視野 球感 天賦好好多 打法上都唔同類型
我宜家先知Niang得22歲

我既記憶仲留係佢對巴塞單刀射唔Q入
大帝咁樣講啦
但集中力唔夠 , 你話戰術智慧果啲佢唔失常下 睇到佢係冇問題 配合度仲好高

有人用過佢同巴神比 但兩者冇乜可比性 巴神嘅視野 球感 天賦好好多 打法上都唔同類型

大帝有時d長傳幾好j
佢真係一時時
有時d比波又係屈到喊
對國米一個大斜線比巴卡
對巴塞 用佩奧爾屈身位再助攻
真係好撚神化 呢個球員
大帝咁樣講啦

大帝有時d長傳幾好j
佢真係一時時
有時d比波又係屈到喊
對國米一個大斜線比巴卡
對巴塞 用佩奧爾屈身位再助攻
真係好撚神化 呢個球員

神經刀
同場加映: 金錢馬VS隊長單刀妙傳
https://youtu.be/qq9tW5HP34M

隊長呢下神之直線 幫魯馬顯身價

喺我糷守龍真係好大壓力,隊長無啦啦大嗌一聲Surprise!然後餵球直線俾對手
6m人工包埋睇心理醫生錢

辛苦反骨龍

呢下真係慘0既, 心入面實屌晒老母 可能隊長仲要嗌"Easy easy!!"

見到蒙牛仲要半路唔跑
尋晚唔計果班撚屌踢得差之外
其實有啲野睇既
起碼飛機仔有plan a b
唔會好似干地咁死攬一套戰術

上星期去大陸睇米蘭

Glory Hunter

上星期去大陸睇米蘭

我諗係d舊fans潛水姐,都未有glory點做glory hunter

上星期去大陸睇米蘭

我認架

一直係鐘意以前既米蘭
特別shev未走既時候

依幾年有人問我鐘意邊隊,我都係話鐘意米蘭,不過係以前既米蘭,宜家冇邊隊特別鐘意,不過一打歐聯就支持意甲隊

上星期去大陸睇米蘭

我認架

一直係鐘意以前既米蘭
特別shev未走既時候

依幾年有人問我鐘意邊隊,我都係話鐘意米蘭,不過係以前既米蘭,宜家冇邊隊特別鐘意,不過一打歐聯就支持意甲隊

我講笑啫 唔使咁認真
Btw, Welcome
Kaveh Solhekol‏ @SkyKaveh
Bayern Munich CEO confirms Chelsea interest in Renato Sanches. Says Conte asked Ancelotti about him after Bayern v Chelsea in Singapore

姦地
Bayern Munich CEO confirms Chelsea interest in Renato Sanches. Says Conte asked Ancelotti about him after Bayern v Chelsea in Singapore

姦地

快啲搶啦

姦地

快啲搶啦

組成冷板聯盟啦

姦地

快啲搶啦

組成冷板聯盟啦

唔好次次都爭輸俾我蘭啦

姦地

快啲搶啦

組成冷板聯盟啦

垃圾米蘭成日搞車仔D目標
我係干地就唔忍啦, 一炮過50M買山齊士返去

姦地

快啲搶啦

組成冷板聯盟啦

垃圾米蘭成日搞車仔D目標
我係干地就唔忍啦, 一炮過50M買山齊士返去

肥安
Milan say they've almost sold 50K so far for the match against Craiova at San Siro
Milan say they've almost sold 50K so far for the match against Craiova at San Siro

5萬人睇西波
In the coming hours Milan representatives could reach Dortmund's training camp in Switzerland and make a big offer for Aubameyang. 

繼Like完波衫相,黑羊IG又follow咗RR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞