[歐霸附加賽] AC米蘭球迷討論區 31

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
認真!RMB防線意甲有邊幾隊破得到?

夾都未夾過 咁快有自信

我驚dollar啲短傳玩死佢地

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

紅牌達第一個要走

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

禿達不了

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

禿達不了

禿達收皮啦好嗎

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

禿達不了

禿達收皮啦好嗎

蒙隊打中堅都冇咁嬲

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

禿達不了

禿達收皮啦好嗎

蒙隊打中堅都冇咁嬲

完全接受唔到紅牌達

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

禿達不了

禿達收皮啦好嗎

蒙隊打中堅都冇咁嬲

完全接受唔到紅牌達

沙膠集中力問題都算,禿達係完全未夠班

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

ching淨係提佢地嘅優點

缺點太多,唔想講

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

禿達不了

禿達收皮啦好嗎

蒙隊打中堅都冇咁嬲

完全接受唔到紅牌達

其實邊有咁廢 佢打中堅幾穩陣 出波幾好

當你需要佢出場守波, 佢忽然整張紅牌, 你點睇??

上年30場波5張紅牌喎

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

禿達不了

禿達收皮啦好嗎

蒙隊打中堅都冇咁嬲

完全接受唔到紅牌達

上年30場波5張紅牌喎

係會易紅 但佢場上表現的確穩陣依樣都係真事

即係有五場波你要預十打十一.... 下年要爭入歐聯, 仲可以咁樣讓五場波??

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

禿達不了

禿達收皮啦好嗎

蒙隊打中堅都冇咁嬲

完全接受唔到紅牌達

上年30場波5張紅牌喎

我會形容佢為魯莽只可以話佢唔岩打大會
但當我地隊波要上番前列~呢種嘅莽夫真係唔可以存在~ 我地要嘅係穩定佢一紅影響真係好大

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

禿達不了

禿達收皮啦好嗎

蒙隊打中堅都冇咁嬲

完全接受唔到紅牌達

上年30場波5張紅牌喎

其實我都覺得禿達唔係咁差,係五張紅牌破紀錄得人驚
幾時都話唔派膠既沙膠同唔派牌既紅牌達其實幾穩

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

禿達不了

禿達收皮啦好嗎

蒙隊打中堅都冇咁嬲

完全接受唔到紅牌達

上年30場波5張紅牌喎

佢地同場輸九成 兩個都要人帶住踢
Head of FFP Andrea Traverso: "Milan will not be exempt from the regulations. We are aware they are buying in order to get back to winning."
Traverso: "However, Milan are not free to do whatever they want without consequences."
Traverso: "The voluntary agreement will give Milan 4 years to settle their finances instead of the usual 3 year period."
Traverso: "If they don't settle their accounts, UEFA will have to evaluate. If our conditions are not met, the voluntary agreement will not be granted."
Traverso: "We do not know the exact accounts yet as Milan's spending will only take effect in their 2018 budget."
Traverso: "I understand it's difficult to explain the difference between Milan and Inter's situation."
Traverso: "Milan wasn't in European competitions and therefore were not subject to FFP while Inter was."
Traverso: "Then, when you qualify to European cups you have to respect the rules."

CAP定圖等BIN

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

禿達不了

禿達收皮啦好嗎

蒙隊打中堅都冇咁嬲

完全接受唔到紅牌達

上年30場波5張紅牌喎

你咁講蒙牛,巴卡,尼安都有過好表現, 但強隊唔係要啲唔穩定0既好表現, 而係要穩定咁打到有質素0既波... 成隊波一鼓作氣強攻緊, 比你忽然紅一張牌 (分分鐘有十二碼), 士氣拖累太大, 仲可能影響埋之後兩三場波

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

如果打三中堅,無個走得
禿達長傳準
沙膠速度快
高美斯出擊強
史米仔可以租出去練吓

禿達不了

禿達收皮啦好嗎

蒙隊打中堅都冇咁嬲

完全接受唔到紅牌達

上年30場波5張紅牌喎

唔覺sor
友賽對多毛毛炸彈黎
當然你都可以話係友賽

蒙隊打中堅都冇咁嬲

完全接受唔到紅牌達

上年30場波5張紅牌喎

兩個㨂一個我都係揀沙膠,佢身體質素好d,可以補足羅馬仔同梅沙既缺點
http://www.goal.com/it/notizie/calciomercato-milan-per-renato-sanches-ballano-6-milioni-di/92vkau3e79qk18qdlaqsacgv7

Benassi 大帝互換

快!

快咩
無錢學人充大頭鬼, 又比人笑喇

邦邦同比基未過數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞