[歐霸附加賽] AC米蘭球迷討論區 31

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
A當簽左幾耐約?

5年 好似係
A當簽左幾耐約?

5年 好似係

錯位閘

RR右小明左?

RR右小明左?

明顯打錯左

RR右小明左?

全部左右掉轉

RR右小明左?

全部左右掉轉

反正阿巴迪都唔傳中,錯位入中間好過

RR右小明左?

全部左右掉轉

阿隊打蒙隊個位應該好過蒙隊

RR右小明左?

全部左右掉轉

調轉左右無所謂,最緊要蒙隊打中間

RR右小明左?

全部左右掉轉

調轉左右無所謂,最緊要蒙隊打中間

假動作傳波
http://www.goal.com/it/notizie/calciomercato-milan-per-renato-sanches-ballano-6-milioni-di/92vkau3e79qk18qdlaqsacgv7

Benassi 大帝互換

咁不如就咁買benassi,再賣翼位其實唔夠人

就咁買拖記老細可能又開閪價

不過要件意粉, 好過要山齊士
我覺得山齊士真係試都唔好試⋯用借用費加錢買過個好過⋯
認真!RMB防線意甲有邊幾隊破得到?

夾都未夾過 咁快有自信

夾都未夾過 咁快有自信

我驚dollar啲短傳玩死佢地

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月
http://www.goal.com/it/notizie/calciomercato-milan-per-renato-sanches-ballano-6-milioni-di/92vkau3e79qk18qdlaqsacgv7

快!

睇球皇片佢攻強過守好多
我怕壓制咗kessie後上嘅機會

夾都未夾過 咁快有自信

羅馬仔幾時傷完

好似兩個月

沙膠要留低了

快!

睇球皇片佢攻強過守好多
我怕壓制咗kessie後上嘅機會

有隊長壓後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞