[歐霸附加賽] AC米蘭球迷討論區 31

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
你地洗唔洗無信心到咁
咁嘅人腳贏唔到真係執柒左佢算
Calhanoglu and Suso weren't called up for the Craiova game because they are not in their top physical condition yet [Sky].

罰球王都唔CALL 屌你老母懵帥, 走去玩波生

老實講果隊野應該半力夠win 咁撚樣都輸真係執撚左佢算

老老豆豆, 睇左米蘭咁多年閪波, 有邊隊波係穩食

老老柒柒
以前拖連如 安波里 柏爾馬果堆真係私家雞

近幾年唯一私家雞應該就係基爾禾

仲有巴勒莫

呢隊野意甲都不如啦,冇帶個d人都應該win
ccc尼一轉會就傷左
ccc尼一轉會就傷左

期待迪迪仔
拉素買左個伊朗前鋒, 應該頂基達
Calhanoglu and Suso weren't called up for the Craiova game because they are not in their top physical condition yet [Sky].

老老柒柒

仲有巴勒莫

唔係無信心,
其實係大家唔想見到波叔 同 睇多D新人

不過太自信,
CS卡拉奧華大學 對 AC米蘭 28/07 02:00
9.75 4.95 1.22

應該不會有事吧

1.22
1000=1220

老老柒柒

仲有巴勒莫

唔係無信心,

不過太自信,

飛機仔唔知話佢保守定有信心好, D新人留晒係米蘭

老老柒柒

仲有巴勒莫

唔係無信心,

不過太自信,

飛機仔唔知話佢保守定有信心好, D新人留晒係米蘭

可能係主場先出
巴卡同禿達應該係搞轉會
巴卡同禿達應該係搞轉會

依兩個對拜仁唔出, 擺明驚佢地自爆扣錢
幾時買前鋒
幾時買前鋒

自從走數後轉會停滯
Suso: "I would like to thank Mirabelli publicly for his words about me in China. I am happy to play for this big club."
幾時買前鋒

自從走數後轉會停滯

咪係
睇到SUSO講既野
再睇返$$$
真係火都黎
Suso: "I would like to thank Mirabelli publicly for his words about me in China. I am happy to play for this big club."

睇到SUSO講既野
再睇返$$$
真係火都黎

依家見到佢兩兄弟都眼怨

Suso 果種唔急續 真係同魯馬果種唔同
歐霸附加賽NOW係咪會播?

Suso好野來

Suso好野來

上季最隊最好技術個個係佢, d轉身j撚死人
睇到SUSO講既野
再睇返$$$
真係火都黎

佢大佬仲要做埋二號龍

Suso好野來

上季最隊最好技術個個係佢, d轉身j撚死人

固定佢係RWF唔算話好事

就咁睇季前 RWF 同LWF 個換位換得好密

應該來季WF 位好大自由度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞