[歐霸附加賽] AC米蘭球迷討論區 31

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
transfermarkt估屌仔24m

咁應該有30M水位

我覺得有價冇市
KESSIE ,波生 , 大帝 , CUTRONE , A SILVA 都睇到跑動積極性
但相對蒙特 屌仔真係差少少

屌仔依家好似連走位都唔識走

個波上腳先會走位

唔完全係,不過帶波走死位就好明顯
我係rr都直接燒味算

上腳先慘, 走哂位唔傳波, 下下想扭一兩個自己搞掂, 你咁勁就去左巴塞啦仆街

呢個問題我由舊登已經屌緊 佢要再上升 就加強個戰術配合能力
transfermarkt估屌仔24m

咁應該有30M水位

呢個態難d, 舊年干地想買
KESSIE ,波生 , 大帝 , CUTRONE , A SILVA 都睇到跑動積極性

個波上腳先會走位

我係rr都直接燒味算

上腳先慘, 走哂位唔傳波, 下下想扭一兩個自己搞掂, 你咁勁就去左巴塞啦仆街

琴日下半場先多傳左路,都唔知飛機仔賽前點吩咐

個波上腳先會走位

我係rr都直接燒味算

巴塞都唔係下下扭啦 佢上親腳就想過人 成日係中圈想過人但俾人泊埋嚟拖慢晒
A SILVA 配合上都仲要夾 好多時佢走左空位出黎 冇人傳

隔離係屌仔,換邊個都係唔會傳

換埋屌仔

屌仔再係咁,拎來做現金券算

上季已經係咁 到依家都無好過 一路死推

舊年中路推起碼人地搶唔到,同埋係飛機仔授意佢守轉攻帶生個波,雖然好多時帶死 但真係無其他人出波,今年
A SILVA 配合上都仲要夾 好多時佢走左空位出黎 冇人傳

換埋屌仔

換唔換20M
講真, 要換好換, 成隊波提升左除左佢同蒙牛不升反趺

我覺得塞佢後備啦
大帝同罰球王夾下有無火花

點都要人輪換,仲要意人
不過800萬算係咁啦,人工唔貴,同埋又真心鍾意米蘭,淨係呢樣都唔想屌咁行
不過800萬算係咁啦,人工唔貴,同埋又真心鍾意米蘭,淨係呢樣都唔想屌咁行

所以我覺得留後備好過賣,雪下佢先

換埋屌仔

換唔換20M
講真, 要換好換, 成隊波提升左除左佢同蒙牛不升反趺

我覺得塞佢後備啦
大帝同罰球王夾下有無火花

點都要人輪換,仲要意人

快D買個正前鋒返黎

AC華-正前鋒-尼安
查漢-Biglia-Kessie
屌仔根本唔應該踢中場
佢踢中場完全係揚短避長

所以我覺得留後備好過賣,雪下佢先

熱身賽應該試下放佢打LWF/RWF
好似對拜仁嗰球走位去到禁區>俾一腳波都做得好要佢HOLD波只會暴露缺點
屌仔根本唔應該踢中場
佢踢中場完全係揚短避長

中場中入多個人,屌仔打後備輪換就無乜投訴既
屌仔根本唔應該踢中場
佢踢中場完全係揚短避長

佢打翼會好好多
有冇人知朗拿度零幾年踢我蘭既時候係點?

傷多過踢 (好似係)

記得朗拿度+柏圖+卡卡第一場J到我天昏地暗
件99號比左老馬

冬季嚟,無得踢歐聯,主打聯賽,雖然無哂速度,但我印象中聯賽靠佢攞唔少分
屌仔根本唔應該踢中場
佢踢中場完全係揚短避長

一係試下loca-biglia-kessie
可以放生loca仔做free role
身形優勢又好過mauri
屌仔根本唔應該踢中場
佢踢中場完全係揚短避長

但咁樣爭隻快馬左翼
屌仔根本唔應該踢中場
佢踢中場完全係揚短避長

但咁樣爭隻快馬左翼

大帝id u find me??
屌仔根本唔應該踢中場
佢踢中場完全係揚短避長

但咁樣爭隻快馬左翼

大帝: Did u find me??
屌仔根本唔應該踢中場
佢踢中場完全係揚短避長

但咁樣爭隻快馬左翼

大帝: Did u find me??

大帝衰在唔穩定
屌仔根本唔應該踢中場
佢踢中場完全係揚短避長

但咁樣爭隻快馬左翼

右conti玩沖 左玩配合rr炮台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞