[歐霸附加賽] AC米蘭球迷討論區 31

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
Milan Eye‏
@MilanEye FollowMore
Mastour is back training in Milanello. Apparently he still has a year in his contract with Milan

YOUTUBE球王仲未走
買山齊士呢個方向其實啱既, 而家D世界級球員係晒皇巴, 我地未來要重奪歐聯唯有自己培養, 但唔是買山齊士

如果可以好似摩洛哥咁買到啲妖人都唔錯,不過買妖人其實都好重賭博成份,尤其我地仲係重建球隊

成名球員太貴同難買到, 而家豪門或者中遊都行呢條路, 不過係買貴妖定平妖姐 最好用埋個非歐儲定D貨
蒙隊不嬲係中場中排第一,而家係有 forza lazio 先可能排第二,但難免季中會搞下事,好似之前佢同 de jong 咁

希望飛機仔同埋邦老師可以解決到呢個問題,但係唔知會唔會變到唔埋邦老師堆就無得生存

所以都係我點解想伊巴返黎壓住喱班仆街
Fassone: "I am astounded by these declarations. It's unusual to attack other clubs like this in Italy. This is not the style. Secondly for the inaccuracies in those statements. I was astonished. Were ready for a confrontation on the balance sheets of Milan and Roma. Milan go forward, of course. These words were just a shock. I'm in Italy if he wants to meet. I work 20 hours a day for Milan, if he wants to meet and discuss balance sheets, he's welcome.
好撚霸氣
蒙隊不嬲係中場中排第一,而家係有 forza lazio 先可能排第二,但難免季中會搞下事,好似之前佢同 de jong 咁

希望飛機仔同埋邦老師可以解決到呢個問題,但係唔知會唔會變到唔埋邦老師堆就無得生存

不了人工高又要養傷
Fassone: "I am astounded by these declarations. It's unusual to attack other clubs like this in Italy. This is not the style. Secondly for the inaccuracies in those statements. I was astonished. Were ready for a confrontation on the balance sheets of Milan and Roma. Milan go forward, of course. These words were just a shock. I'm in Italy if he wants to meet. I work 20 hours a day for Milan, if he wants to meet and discuss balance sheets, he's welcome.
好撚霸氣

羅馬個老細成日賣球星冇D野心又唔抵得人駛錢
買山齊士呢個方向其實啱既, 而家D世界級球員係晒皇巴, 我地未來要重奪歐聯唯有自己培養, 但唔是買山齊士

如果可以好似摩洛哥咁買到啲妖人都唔錯,不過買妖人其實都好重賭博成份,尤其我地仲係重建球隊

成名球員太貴同難買到, 而家豪門或者中遊都行呢條路, 不過係買貴妖定平妖姐 最好用埋個非歐儲定D貨

希望Leander Dendoncker係堅料而球探又睇中, 再買返黎抹殺借山齊士嘅機會

不了人工高又要養傷

不了,佢好番又點都要俾佢落場,好影響球隊整體既發揮,又阻住年輕球員成長

希望Leander Dendoncker係堅料而球探又睇中, 再買返黎抹殺借山齊士嘅機會

佢仲大山齊士兩年, 未必好過山齊士 不過係平D既

不過最慘係依家皇巴拜鏝獌同巴黎都太惡,想買既球員就會掟好大舊錢出黎,球會就算話個球員係非賣品,但係份肥約都已經令個球員有離心,到臨約滿嗰時都係會俾佢地搶走

不過最慘係依家皇巴拜鏝獌同巴黎都太惡,想買既球員就會掟好大舊錢出黎,球會就算話個球員係非賣品,但係份肥約都已經令個球員有離心,到臨約滿嗰時都係會俾佢地搶走

今季
Dollar隆馬 同 Dollar尼馬......

今季
Dollar隆馬 同 Dollar尼馬......

戴巴拿應該遲早會俾嗰幾隊搶走
其實我好唔鐘意飛機佬試陣玩野

買咁多人其實好需要比球迷睇下隊波正選係點

出強陣半場大炒對面,比信心球迷,之後再試陣is ok
而家完全比唔到信心我地

而家完全比唔到信心我地

我就反而覺得佢對個對手試陣好過聯賽打升班馬先黎試呀

而家完全比唔到信心我地

教練排陣要考慮球迷咁個教練都抵炒

而家完全比唔到信心我地

同意
痴撚線

法禿正面屌鳩ROMA主席
Fassone: "Dear Pallotta, we are ready for a confrontation on the balance sheets of Milan and Roma."

痴撚線

法禿正面屌鳩ROMA主席
Fassone: "Dear Pallotta, we are ready for a confrontation on the balance sheets of Milan and Roma."

而家完全比唔到信心我地

唔理洗唔洗滿足球迷, 尋晚出蒙牛已經係排陣上嘅錯誤

而家完全比唔到信心我地

點解唔使, 季票唔使賣?

而家完全比唔到信心我地

有乜分別, 歐戰唔重要咩?
我覺得歐霸要全力打嫁喎

而家完全比唔到信心我地

你有冇買呀
Fassone: "The level of debt of the club is €120m. Compared to club revenues it is extraordinary and is better than that of Roma."

Fassone: "Roma have the misfortune of being listed in the stock market and therefore their balance sheet is publicized."

Fassone: "I do not allow myself to comment on it [Roma's balance sheet], but anyone can go and see their level of debt."

而家完全比唔到信心我地

你有冇買呀

我有買波衫, 我都係球迷, 有乜問題?

而家完全比唔到信心我地

有乜分別, 歐戰唔重要咩?
我覺得歐霸要全力打嫁喎

其實2面都重要 2面戰線
所以先買咁多人輪換
但係我覺得尋晚個陣連試陣都談不上
似仲係打緊亞洲之旅咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞