[歐霸附加賽] AC米蘭球迷討論區 31

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
Pirlo to Bonucci: At Milan you will not fight for the scudetto.

其實我記得之前派路出過自傳都有踩過米蘭, 從此之後都唔係對佢太有好感了

我未至於因咁憎佢
只係幾可惜

離開米蘭而反感既暫時真係得迪斯里奧
卡斯係口臭但我覺得係兩老衰在先

派路同卡辛都係兩老衰先

只能夠希望支国老闆有能力玩多幾年啦
雖然好難講,佢地国家既形勢太反複

派路對米蘭好大怨氣
可能呢世都化解唔到

如果佢仲o係米蘭,分分鐘蒙隊都無咁柒
Pirlo to Bonucci: At Milan you will not fight for the scudetto.

其實我記得之前派路出過自傳都有踩過米蘭, 從此之後都唔係對佢太有好感了

我未至於因咁憎佢
只係幾可惜

未對佢反感蔇始終睇左佢咁多年但睇親佢講米蘭都心痛

我未至於因咁憎佢
只係幾可惜

未對佢反感蔇始終睇左佢咁多年但睇親佢講米蘭都心痛

我講派路
今晚睇西波
OFFICIAL XI vs CSU Craiova: G.Donnarumma; Abate, Zapata, Musacchio, R.Rodriguez; Kessie, Montolivo, Bonaventura; Niang, Cutrone, Borini #UEL

Substitutes: Storari, Conti, Gomez, Antonelli, Mauri, Locatelli, Andre Silva #CraiovaMilan
OFFICIAL XI vs CSU Craiova: G.Donnarumma; Abate, Zapata, Musacchio, R.Rodriguez; Kessie, Montolivo, Bonaventura; Niang, Cutrone, Borini #UEL

Substitutes: Storari, Conti, Gomez, Antonelli, Mauri, Locatelli, Andre Silva #CraiovaMilan

希望有AC華睇下
今晚睇西波

今晚睇西波

等睇大帝表演
今晚睇西波

等睇大帝表演

苦等1234日,終於重返歐戰

Borini

Borini

兩大契仔
有冇LINK
多迷路過 表示今年你地班黑人真係好勁
有冇LINK

FOOTBALLOL個網唔知做乜鬼淨係識彈廣告

你唔係講尼安呀
無SOPCAST

你唔係講尼安呀

係 上次屌打多

你唔係講尼安呀

係 上次屌打多

尼安有屌打多毛毛咩
有冇LINK

https://www.youtube.com/watch?v=A5mcuXu3zvM&feature=youtu.be
唔知係唔係
有冇LINK

我都俾佢呃左,佢根本無 link
我淨係 youtube 搵到 live 咋
https://www.youtube.com/watch?v=k88pz_435_E
上水
LIVE POST

你唔係講尼安呀

係 上次屌打多

尼安有屌打多毛毛咩

記錯屌打拜狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞