[撚狗幾時躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
Julian Nagelsmann has been invited for an interview with Chelsea, he has already turned down the Spurs job. Luis Enrique made a good impression. Other candidates should also get the opportunity to introduce themselves. (@BILD) #CFC

人人有份
Final question . Should chelsea buy c ronaldo ?
今年年度最佳係咪可以提前比定kepa
取消吧啦
上季獌排第6 得失球0都要取消
Cwa vs kepa
樸狗玩半年爛到入骨,勝率最撚低嗰件,林玩兩場就肉酸過樸狗…

你都…幾唔客觀地客觀…
炸蝦天婦羅肉餅
跟x田烏冬
飲凍檸茶
你真係好撚柒
咁你又foresee到季尾一定會炒?
既然大家都冇把握講會唔會炒
咁即炒消滅樸狗下季教既機會有咩問題
能本能?
留名睇enzo

唔紅就3-0
cucu又team kill隊友
上次+9+又係俾佢咁team kill左
Cum Back Stronger
祖奧菲力斯,有潛質,但細節上做得好差
第一球甩開咁多,跟本唔可能收步。
呢啲波比沙拿一定唔收步,大大力推,甩開後衛
同門將一對一,入波機會就大大增加
有陣時d機會大唔大,就係細節處理上既分別。

所以佢一直入波少,其實係佢有問題
師兄識波~
得你見到你個問題,其實屎達寧既情況一樣
所以話佢跟哥狗係最好
好辛苦,點捱兩個月
過埋下星期
呢一季就脫苦海
班人都可以放假
佢係個波推得唔夠大力
其實第一下推大力d 爆係有機直面龍門
但我覺得佢係車表現麻麻
係成個氛圍同教練差搞到佢都差
覺得佢有潛力上到去頂級level
其實好多球員比哥狗教可能好撚勁
係車晒左佢地
佢只係白人版麥明詩,曬番黑即刻平40m
條友成個生涯都遇人不淑
古古鐵沙掌拍洛迪高作用係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞