[撚狗幾時躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
人哋係成個教練團隊勁加夾咗咁多年
係車區成日覺個團隊可以分開嚟睇
好似而家咁四不像
跟開樸sir嘅光頭佬同龍門教練又留咗响到
光頭佬嘅態度都話咗俾大家知
你炒我老頂我留响到條氣都唔順
而家只係為逗份人工繼續留
咁樣邊會教得好
其實係咪咁難明
唔係話光頭佬好好
係撚狗好撚差
由始至終都唔係唔支持炒樸光頭
係唔應該越炒搵個越差既人黎教
完全冇意義
變左終極擺爛

呢到好多二元對立撚
一講撚狗廢佢地就拎撲狗出黎擋箭

而且講句唔好聽既,如果9月接手果個係撚狗,佢勝率都未必高得過撲狗
撲係垃圾,但唔代表撚會好過佢
一直拎果季前4黎講無意思,時空背景差太遠
老細換左人,中遊呢兩年勁左好多,撚果年有preseason,妓獌今年行番岩條路etc

我一直講既係如果相差無幾,炒樸搵撚成件事係好撚錯
呢兩場都睇到撚狗波連比傻狗丁力梅狗浪費機會既機會都冇咁濟

當然足球係睇結果,兩個都係輸波實際上係冇分別

但我真係覺得睇住2.5xG入唔到波好過0.5 xG入唔到波相信除左迷撚應該冇人唔認同

呢兩場係完全睇到班球員係場上dun know do what
已經唔係天才波,係lost ball

可能好似班護撚咁講,未至於踢壞腳,但至少係原地踏步緊先
我好耐未見過RJ咁廢,除左傷病外,上次咁廢應該係杜狗今季第一場對撚
講到咁慷慨你又屌撚sir 教得廢做乜撚,又話過時、無戰術素養定咩,你屌得人地就唔屌得,人地屌就話無討論空間
光頭佬唔肯教
求其搵人教兩個月,真係有邊個教練會咁無聊過嚟兩個月仲要預呢兩個月俾人屌?
預自己兩個月後走

安sir講就即刻ready
working visa都未撚攪點兩三場ready
英國佬
攪得嚟都得返四五場波同而家有乜分別?
都話托哥攬得樸咁實
俾佢呢兩個月贏返一兩場佢又繼續trust process
你下季邊有得J拿/安

一個月前邊有人覺得托會炒樸
而家肯炒樸你執撚到啦

撚蛇只係一個稻草人一個condom
你針住一個兩個月後肯定唔會見到佢嘅人而含淚留樸係好冇意義甚至係一個賭注你會冇埋拿/安
你屌撚咪屌
屌撚到要含淚撐樸就on79
兩個月後咪躝
樸狗比todd死攬+簽5年約+曬左車狗咁多錢
輸兩場都大把人傻閪話比時間
撚狗擺明番黎過渡
明知兩個月後一定躝都要問幾時躝
之前問樸幾時炒冇人答到
而家問撚幾時走就全世界都知兩個月後
兩者咁撚大分別
佢哋有啲戇鳩期望覺得呢兩個月可以執返好隊波
同佢哋講當完咗季四大皆空又話唔係仲有得救
得返9場嫌廢咪撚睇啦
仲嘈炒撚係咪有撚病
佢哋成日幻想我會覺得撚會救到隊波去反駁
6星期前三月搵得撚一早動搖左啦,連撚自己都係講埋出黎就update 下啦,唔記得左傻閪todd 係爽手哥咩,要棄卒快到你唔信,仲到你諗炒唔炒幾時炒好咩
懷念波特蛇(歐聯)
大家唔好誤會
老細係話第二回合赢3:0
[光頭佬please come back] 車路士球迷討論區
https://lih.kg/zCArOsX
#220 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

仲係度loop炒樸請撚冇意思
想下季繼續見到樸狗?
佢哋一場都頂唔順
我相信而家為咗踢咗早兩個月踢走撚去簽返樸五年
佢哋都會即刻跪低多謝托哥
動搖咗但未行動有乜意思
得返9場嫌廢咪撚睇啦
仲嘈炒撚係咪有撚病
佢哋一場都頂唔順
我相信而家為咗踢走早兩個月踢走撚去簽返樸五年
佢哋都會即刻跪低多謝托哥
算啦
我諗佢哋態度係只要唔請撚
含淚撐樸到下年都冇所謂
以之前傾enzo都攪一個月嘅經驗
傾安sir過嚟
傾好cons到簽約加攪visa各樣都成個月
最後未又係得返兩三場
同而家有春分别

佢哋成日話求其搵條友教住先
就算cheap到話搵金判坤過嚟
叫佢辭鬼咗馬來西亞呢啲cheap隊嚟兩個月然後byebye
人哋都唔會肯啦
點求期搵?
我話你屌撚喎,成績無討論空間你屌黎做乜,我擺明屌緊你虛偽惡撚晒就屈返我撐樸
佢地癲到講真我幾憎樸狗都好
如果明知佢兩個月後就炒真係反佢都廢鳩事
鍠中場少咗某個人之後仲勁咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞