[撚狗幾時躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
對比文尼盧哥應該Cleaner
屌你老母咪撚搞kepa呀
終於換龍
直接賣啦
有人揾kepa 拍自傳未,同三代教練都好多故仔拍
沙蛇換出事件、撚一迫害、杜一二同mendy合作無間,杯賽專守12碼、杜二後期又迫害、撚二回巢復仇記,又有blm 元素,一定好賣
咁耐都唔見佢傳過米蘭個件
芬蘭仔?
佢好勁
但太玻璃
年年傷兩三個月
華倫同西維爾個龍有冇得諗
見到咩onana 都唔撚開胃
唔想再係國米到買人
好合理 淨計上場時間 不嬲落場唔計錢
唉少佐嗰個真係大影響嘅
出還出 唔好續約
屌咩又搞鳩kepa
捉戰犯有排都未到佢….
其實佢操得起mendy嘅話
無可能用kepa囉
Bono踢完世界盃成鳩日派膠
onana今年carry國米
Klopp on Bellingham: “I don’t know why we talk about things we theoretically can’t have”. 🔴 #LFC

“If a child says he wants a Ferrari for Christmas, you say we can’t afford it and you can’t drive!”.

“What we need and what we want, we try absolutely everything to go and get it”.

Bellingham = Ferrari
Mount = Toyota
杜蛇都幾黑

一黎冇時間準備要對tune 咗幾年嘅鏝
仲要輸三粒
隊波頭一個月就內亂打交
罰條打人賤種仲要比人串

所以與其 安/拿蛇直上輸比皇
請撚caretaker 食死貓 下季開始仲好過
一陣fsg撚鳩佢/todd 企硬70m,叫高普揾啲20-30m 貨色你就賣唔出mount
我轟仲有好多平價二手靚車喎
最後執啲比亞迪
我覺得fsg俾利迷屌屌下就會課金買b,仲要光速deal
咩nunez gakpo thiago jota 個個都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞