[撚狗幾時躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
撚蛇壓力大到越嚟越禿
「撚狗幾時躝」
咪兩個月後
請林伯真係同班球員講已完季冇分別 俾着你係球員都會覺得無謂chur到自己傷啦 又唔洗為世界杯爭取表現 又唔係有新領隊要練戰術 黎緊聯賽啲波只會更加肉酸 而家托狗就真係如願以償啦 明明隊波爭開冠軍走黎話要學阿狗搞重建 笑死人咩
上任左一個星期都冇,你想有咩大改變
正如上季獌
就算蘭歷克廢
你會唔會比sob留到季尾先炒再請坦蛇過黎?
呢度某d會員可能會既
車仔係咪報應,強搶阿布間球會,而家輸到硬鯨鯨
你搵哥狗嚟教,場場贏波。精神面貌自然翻嚟
你係球員由9月輸足大半年到而家加埋領隊一個比一個柒。自然唔會有火
未係,根本的news都信唔過,而家炒左梗係話自己一早想炒
好大改變喎
其實呢一場之前又唔係完全冇野爭 講真都係5場波,踢到爭氣波唔一定無得鬥。同埋明知今年唔搏盡下年一定無歐戰打(同2012年一樣),真係完全唔明點解唔背水一戰搏盡佢。

所以真係諗唔明,你都行到入八強,點解會唔衝埋去,個撚個頭dup dup冇目標咁
不得不承認托哥嘅砍掉重練砍得好入肉
未同之前一樣咁西,樸達未又係冇form,大改變
為護級而戰
sxxxxxxx左右翼中場攻中都得喎ching
仲衝乜撚,佢地都係人黎架大佬,你代入人地今年環境諗下啦
佢係撚砍掉重練咩 擺明自己柒宜家焗住補飛姐
之前果d叫天才波嘛係咪
托狗搵得撚伯擺明係棄game,尋晚撚伯搵細殺,猛同加拉加上場,真係好似垃圾時間比d新仔玩下咁

但其實尋晚只係首回合
d News一向都係聽下就算
Felix kai Nkk lkk 丁 梅 基 ca 椰 sxxxxxxxxx?
再咁買落去2046都未清得曬d垃圾走
12年仲有條龍骨,有一班大佬夾左幾年,有曬默契
你望下今年隊波,大佬得返2-3個,仲要唔係成日出,大部分都係新人,一的默契都冇,你想點背水
撲sir講win the fucking Champions League 只係三月中嘅事
佢冇backing會公眾講啲咁嘅嘢?
講完呢句仲不停放news話球員support佢
而家講到三月頭已想炒
真係叫班放風佬慳啲啦
todd哥佢哋根本乜春都係突然決定又冇先兆又冇backup plan 下下180度轉架啦
9月到而家都慣哂架啦
佢7月請見英冠嘅嚟教話重組車仔我都唔會意外
講緊佢一埋位大刀闊斧包括炒杜
但出完反而好左,雖然皇果時都收晒疆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞