[撚狗幾時躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
同迪馬堤奧拎完歐聯坐正一樣
符碌拎到冠軍唔會坐得耐
因為好多人唔鍾意樸
寧願車比撚教係餘下比賽輸晒都唔要樸
就係咁
每次車失波的時候我都會去跑步,因為跑步是能夠把我體內多餘的水分蒸發掉,那樣比較不容易流淚。
有撚錢買咩
你以為你暱嚮度就搵你唔到咩?無用呀!好似你啲咁出色嘅教練,無論嚮咩地方,都好似漆黑中嘅螢火蟲一樣,咁鮮明,咁出眾!你憂鬱嘅眼神,唏噓嘅鬚根,神乎奇技嘅刀法,同埋嗰個「月圓彎刀陣」,都徹底咁嘅將你出賣咗。
以貌取人?
每個人都會經過這個階段,見到一座山,就想知道山後面是什麼。我很想告訴拓保利,可能翻過山後面,你會發現沒什麼特別。回望之下,可能會覺得這一邊更好。但我知道他不會聽,以他的性格,自己不走過又怎會甘心?

擺明反牠
好!
跑完步食咩
成日問幾易躝,都幾好笑
唔好意思你誤會咗,我反樸迷林嘅…

第一次捱義氣就係比人禁轉會…

第二次捱義氣返嚟執比人玩爛咗嘅手尾兼受靶…
仲話咩咩dodgers
3-0
使咁多錢都係比人恥笑
藍藍車狗dodge進了狗洞
又輸角球

次次角球成班人企哂係禁區
禁區頂唔搵人守

係英超好多時又係頂番個波出禁區外 比人禁區頂遠射 射入

邊個天才諗到擺10個人係禁區企
究竟巴利蛇係咪回塘 快手去跟杜曹啦
我意思係即刻上任 隊波有排搞 咪撚再哂時間
你連講緊咩都唔知就係到嬲嬲豬
同埋我冇叫過炒撚,我一直係講第一下就唔應該請佢
呢家已成定局我冇叫過炒,我只係客觀咁描述佢教波就係一舊垃圾

你如果唔係睇維穩news就FF到托狗會死攬樸狗其實仲大獲,原來有妄想症
一係你就係有超能力,foresee到樸狗贏兩場波就會下季繼續教
係既我同你道歉順便拜你做師傅,靠超能力去屠鳩狗會財自

客觀事實就係撚狗場面上仲肉酸過樸狗條垃圾
客觀地講請撚狗係冇分別,甚至更差

你地就係到話哎呦兩個月姐教完咪走囉

就算係咁都改變唔到炒完冇變好+佢教波好撚垃圾呢樣野
同埋一隊波幾個月轉一次戰術,撚狗教兩個月就轉人,又唔會改善到隊波,對球員一定唔係好事

你所有野都建立係你有超能力預睇到托狗唔炒就會死攬呢個前設上面,無視所有客觀事實,之後再開戰神mode,咁想贏咪比你贏囉
曬無謂錢買梅毒
托daddy再咁輸落去可能唔玩了
Kepa Arrizabalaga:

“There have been three changes of coach, there have been changes in the squad during the season and it is costing us.”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞