[撚狗幾時躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
笑鳩吓todd點樣用咁多錢去玩爛一隊強隊
今季無㗎啦
唯有繼續苦撐支持落去
等安sir返工
如果available,炒請教練係好快手,visa 唔係幻幻個啲要預埋政府批定唔批,一個星期已經搞掂
成日話人迷撚
啱啱講咗只要炒樸搵加利佬嚟教兩個月我都撐又睇唔撚到

從來冇人會幻想撚會有好成績
但佢一味loop去呢兩場表現去問返我點睇點睇
其實個問題係請撚
炒樸大把人拍晒手掌,但點解一定要請一個大家都知係唔work既撚伯先
你話condom 是撚旦咁做咩要請caretaker?光頭佬辭左職未?
屌撚就變左迷樸都幾撚好笑
我淨係想問你一句
拿/安係咪完季後越早上任越好
係咪即炒樸囉
搵caretaker又有咩問題

你咁中意比喻
而家炒a屎換b屎
利用b屎僅有既光環塞住英撚fans把口
再爭取時間比老細盡早請個唔係屎(拿/安)既教練上任
有咩問題?
仲未計老細有鋪食屎癮 唔即刻換走a屎佢分分鐘下季繼續食
明未?
都唔明撚狗教波可以咁廢
下年都似係拿鳩啦,成個紅牛系高層係度

一早笑緊佢唔會喺歐聯成功
你點笑鳩佢廢我都認同
一路都只係反駁緊唔好為反撚而講返應該留樸/光頭佬又乜又柒
光頭佬講義氣
個大佬俾公司炒咗唔想留喺度你揸住支槍迫佢?
仲會買人嫁
睇番news,一早動搖左
拿鳩都係咁,有講佢條女單野本身已經alert左拜,拜長老都出黎話其實一早有concern,尤其係輸波滑雪。
但佢地都係搵到杜狗先炒

睇番炒完爆出黎既news,班高層根本冇攬到咁實。
如果你用客套說話當真理,炒樸狗前幾個鐘夠有news話繼續支持,甚至當年炒撚都係咁,炒之前仲有news 講緊stand with Frank ,基本話術黎

唔通當年撚狗話佢好保護Kepa又係真話咩
Respect證明波特蛇有料,時不予佢
我幾時話係睇客套說話?
係睇現實1,2月輸到閪冧都唔即炒
咁覺得托會死攬有乜問題
有1%可能性佢會留樸我都唔想你明唔明?
而家真係100%炒咗樸先係事實ok?
咁咪唔好睇news
睇客觀事實
成個2月入1球
一場都冇贏過
到2月尾都唔炒唔叫攬得實?
即係有動搖過就唔叫攬得實?
佢咁講雷真係值得尊重

喂足球世界係帶感情去行事架啦
光頭佬個心只係為樸做事而唔係為車做事
夾硬留佢有乜意義?
你睇佢開個press con嘅語氣都好辛苦咁
用d維穩post黎證明托狗會死攬=你信街主班豬肉佬真係覺得個C9係「靚女」咁天真

共產黨夠成日出黎話中國好自由啦
而家又信晒黑記講嘅嘢

我同你只係睇事實樸去到3月都仲唔炒
覺得佢會繼續死攬有乜問題
利申:To三馬蛇,中國真係好自由
佢令我諗起摩狗隻忠犬去到邊跟到邊

不過最後都俾摩狗放棄咗
不如唔好亂比喻啦
仲笑番人天真
世界盃後閪到咁都拖左幾個月先炒
擺明係睇事實睇成績得出佢死攬呢個結論
你竟然覺得人係睇維穩post先覺得美國佬死攬樸
真係唔知邊個天真
屌你老母你唔撚識字定點呀
我話"客觀事實1,2月輸到閪冧都唔炒"
所以信會死攬呀

我加埋enzo清講過幾次喇救命
你係咪痴撚線架
我真係爆血管喇
事實就係托狗真係炒左
如果係死攬就唔會炒

拎二月唔炒黎ignore佢三月炒左,跟住話佢夏天會死攬
無敵
光頭佬咪姐係樸
下季個前場真係諗死人 假設買Felix
Felix Nkk Kai 丁力 梅 基
計級數黎講,應該會出Felix Nkk 丁/Kai
除左丁之外,另外三個功能位置全部重疊曬,但係都無一個係射手
下季個squad幾多人都好 無szxxxxxxxxx就係垃圾陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞