[撚狗幾時躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
吹大d
咪撚玩啦
Kepa打返起左又俾佢返嚟逼害
一個月都夠佢搞破壞啦
洗乜兩個月
隊波由名宿親自摧毀返
都叫有始有終
撚蛇係足球界比左好大既震撼教育班車狗

我阿婆教都拎冠軍原來係錯
Mendy:賣弄球技 和你寫進日記
細查
Luis Enrique wants Chelsea to consider Jan Oblak if he becomes Chelsea manager. (@NizaarKinsella)

#CFC #Justcfc
d 人話2個月做得d 咩咪由佢玩爛
唔會踢壞腳踢到冇信心
唔使轉會費
比是旦一件名叔教都唔會咁擔心
就係撚蛇太有主見先驚
其實佢講呢d 更證明佢冇料
即係唔關佢事
係球員唔夠進取球員問題
但睇得出佢教前後隊波仲差左好多
一輸波就賴個龍,諗起以前十歲踢啲暑期班都係一失咗波就會怪個龍接唔到
撚狗會唔會係最廢名宿足球?
學我地車區陳展鵬話齋
我地既撚蛇係紆尊降貴
唔理身敗名裂都甘願返嚟做condom

我地作為一個有情有義
睇波情感行先既車迷都唔應該怪撚蛇🙏🏻
無討論空間呀,咪撚再屌啦,最好執柒埋呢個討論區
Kepa 衰咩,皇馬果兩球咁都入佢數
第2球唔係真係救唔到
不過一定要屌成日死角/角球 禁區邊係完全冇人去拍
今季已經唔係第一次

第一球都拍左出黎
係中堅跟唔到賓施馬

皇馬咁樣迫法
出文狗條柒頭肯定仲奶野
果日已經要成日搓到比返Kepa Sir
Frank Lampard on whether his job is harder than he thought:

"No, it's the task I thought it would be. I watched Chelsea a lot."
Frank Lampard:

"Firstly, I want to win football matches, we are #Chelsea. It's what's expected. Secondly, I want to be part of the process where players get an opportunity. Tomorrow will be an opportunity for some players who didn't play in #UCL or last weekend."
todd哥:所有前朝嘅人都唔值個價都該死
我自己買啲仔仔點廢都值5年約!!!
兩球都係衰後衛走甩人,入到禁區任射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞