[撚狗幾時躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
快啲公佈下個領隊開心下好過啦
呢兩個月除咗笑鳩撚狗教波廢都冇咩可以傾
你真係九唔撚搭八
咁純粹指出佢缺點
同問點解要炒樸請撚/懷念樸狗/問明知教兩個月既人幾時躝
又真係兩回事黎
係佢地勁左定我地廢左
兩者皆是✅
可以傾下車仔借將表現
要睇住盧蛇拎歐聯本身一齊拎
搵得就有back up 有行動啦根本唔會比佢教到下季,你一日到黑淨係識執住啲舊野黎講以為講足十世就會係真理
連淫賤名叔都唔想接手呢兩個月
真係咁易搵人接兩個月咩
班友平時自己返工係未都會為義氣辭職幫人頂兩個月part time
拿鳩sir呢啲唔等錢駛都開埋口接任都係想新一季
上面笑彎刀陣我有冇出過一句聲
而家未行動咗囉
都唔明你嘈乜
可以傾拿鳩蛇定安蛇
上面笑彎刀陣我有冇出過一句聲
第一次同意三馬蛇
又偷換概念
明明講緊兩舊屎
用A屎換B屎係錯撚哂

你就講到呢家唔滿意舊B屎既人會即刻想食番舊A屎

明明講緊當初一係咪炒,一係就搵到岩既人先好炒(拿/安/拖邊個都好,反正唔係caretaker)

寧願撲狗教到季尾再換人=/=呢家撚上左位,寧願炒撚換番樸

A屎換B屎固不可取,但B屎換A屎同樣弱智

護撚既除左識偷換概念到底有咩其他招拎前4黎J?
唔會俾佢繼續教係你講架啫
1,2月輸到閪冧都唔炒我偏向信佢會留樸喎
撚伯陣式幾有特色

收到風下場陣形係咁
轉會窗完比返段時間佢試其實好合理,持續成績唔得會炒都合理,下季肯定無份,根本你個炒jmyp 留命題已經一早唔存在,不過算,你鐘意啦
人哋係成個教練團隊勁加夾咗咁多年
係車區成日覺個團隊可以分開嚟睇
好似而家咁四不像
跟開樸sir嘅光頭佬同龍門教練又留咗响到
光頭佬嘅態度都話咗俾大家知
你炒我老頂我留响到條氣都唔順
而家只係為逗份人工繼續留
咁樣邊會教得好
其實係咪咁難明
唔係話光頭佬好好
係撚狗好撚差
由始至終都唔係唔支持炒樸光頭
係唔應該越炒搵個越差既人黎教
完全冇意義
變左終極擺爛
[/quote]
似你唔明人講野
你所講既越搵越差
應該係搵樸狗同拿鳩/安蛇比
唔係同教得兩個月一定躝硬撚狗既比
我淨係知todd狗中意死攬樸
4月唔炒分分鐘完季都唔會炒
有1%樸下季留任既可能性我都唔想要
所以淨係兩個月請邊個都好都支持即炒樸
撚狗廢又點起碼佢完季一定唔會留低
仲要擺明pr作用+幫請新教練爭取時間>為成績請佢
定*
如果A屎換B屎食兩個月可以換到下年食到靚嘢我唔怕換喎
但你唔換B屎就有機會下年繼續食A屎

我同上面Enzo清一路都係咁睇
講咗一萬次去解釋你係都要loop返去最初點
戚繼光番生帶波都勁過撚啦
下季個squad size大到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞