[撚狗幾時躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
有盧哥回歸
仲買佢椰 ca都未清
咁佢而家炒咗咪俾返credit美國佬囉

咁我幾時講過係因為睇維穩news呀?
同埋好心你唔好再搬埋啲垃圾比喻啦
諗起你打完一堆野望住mon沾沾自喜個樣以為自己好撚拗得真係好尷尬
有幾隻連登車狗吹奏下你真係以為自己比喻之神咩
你會唔會揼曬屋企垃圾先買嘢
脫咗歐後外來manager 連家人申請working visa煩咗勁多
一般最快都三星期
仲要傾係未過3年約因為影響埋citizenship?
仲要你唔係唔記得而家車啲admin又慢又屎又甩漏下話?
唔好又話乜todd哥實攪得掂呢啲廢話
之前同你哋嘈話簽幼幼visa問題
你哋又係講todd哥咁大個團隊駛乜擔心
最後一樣係攪唔掂
我覺得而家成隊問題係無火、無鬥志、無目標、無信心、hea 踢 (連最true blue o既RJ都hea hea 地就知)

邊個黎教都死,而家希望季尾黎個可以改變成對精神面貌嘅領隊
mm lkk nkk可能係近年最強鋒線
咁佢佢係死攬過
最後成績太差放棄死攬
而家推斷樸狗成績好番少少
例如歐聯入4強/英超上番前8既話佢會唔炒
你覺得好唔合理?
冇咁既可能性?

只要有咁既可能
點解唔支持即炒
慢慢簡拿鳩定安蛇唔好?

都仲未計就算真係如你所講季尾會炒
新教頭接手時間都係會短左
咁又係好事?
第一下唔係諗起Rui Faria, 而係東條希
盲既都知老細棄咗game搵件垃圾黎頂兩個月點解要搏命
陣間傷咗俾下個領隊棄咗點算
買佢都無幫助啦 中場又未入貨 sxxxxxxxxxxx右翼黎
一隊波4隻右翼?
為拗而拗
Todd死攬樸都要質疑
呢個222221陣可能仲好過撚伯自己排嗰啲
教波嗰個都無啲技術
幾有火都無用啦
Search完先知原來宜家冇嘢撈
啲news就算啦根本係美國佬亂放風
3月頭明明你哋自己post啲news仲話乜撲sir 有球會backing backing backing睇到你哋都屌哂鬼
仲話更衣室好撐佢
攪到火撚傻更更信呢啲嘢日日話撲sir有威信
咁快就唔記得?
而家為justify 炒人就日日出news話三月頭已經想炒
呢啲真係任佢講
現實就係遲咗炒加搵唔切人嚟頂兩個月最後撚伯頂
好撚灰
今次隊波應該無得救

老闆發花癲兼無眼光
教練有心但又唔夠班
成間球會士氣低落
球員無心踢又輸 有心踢嘅都係輸

無間地獄嚟
直到執笠為止
根本成件事泰迪哥又柒撚咗
以為人哋炒拿高,可以即請
到炒撚咗波,特點知拿高又未想即時答覆
喺度扮乜撚考慮邊個教練
好地地比波特條打靶仔做到季尾咪好囉
仲要3月頭呢到長期出news都係講緊球會支持撲sir
又話乜球員都讚撲sir好
火撚傻更更係咁quote啲news撐撲
同我响到屌嚟屌去
咁快大家就唔記得?
季中炒係表態黎
點解會嘈番去教練同撩牙到死症黎講黎都多餘
邊個夠膽屌你呀三馬蛇
我叫你未來車
柒在炒遲咗但又冇得唔炒
又冇理由真空個教練位
冇人肯執屎先唯有硬食林蛇
要屌就屌老細柒同埋林蛇廢
唔好講到林蛇強出風頭想做救世主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞