[撚狗幾時躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
同埋我非死巴狗。
想睇noni 細火 梅 呢堆自己鳩踢都好過睇羊哥切哥
老細偏偏 插手理事
TT也試過一次
Lampard: “When I went to City & joined the City Group before I went to NYCFC it just opened my eyes to a slightly different way of doing it. In terms of the vision, the set up and how they were still working towards something that felt like a longer goal. As opposed to Chelsea which was like Change it!. Result. Change it. Result. Both have worked, in their different ways.”
其實broja分分鐘仲好 但大傷完得返幾多冇人知
三隻左腳中堅算唔算突破足球理論
諗返黑世三同世三同唔記得邊個嗰球
其實係跟據乜嘢會覺得Borja好?佢未傷之前都係廢到傻
你地唔提起Borja呢個人我真係已經唔記得咗~
條友究竟要傷幾耐
不在的人最美好
半隊青年軍係咁上下
白禮頓-1有5倍

車路士 大躍進!
三面藍旗!
三年英超 五年歐聯!
超阿趕鏝!
誰反對Todd主席,就砸爛誰的狗頭!
球迷多大胆,入球多高產!

希望快啲請到安蛇
依家想揾個起下腳都冇 我已經就中風啦
你唔好搞撚衰安sir個朵得唔得呀!
唔得,支持佢
我信科芬拿好過,起碼響頂級聯賽證明過自己。
咁佢衰硬。
我地迷安圓桌就係差你
控傳足球!冠軍教頭!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞