[撚狗幾時躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
同意 球員垃圾 有戰術都零執行力
想睇車降班
高中低層俾佢換曬嘅蝴蝶效應
重練未見到,但好明顯砍掉咗
依家下任係邊個都唔知,老細又無路捉,隨時夏天要執包袱,隊中大概只有四五個下季肯定可以留隊,分分鐘已經call定agent睇下有無下家
結果宜家兜一大個圈搞埋d咁柒既野出黎
2012成班响車踢咗幾年又有班大佬
對車有感情
老鬼傷都冇所謂
緊同你搏盡啦
而家成班後生錫身又新仔
冇乜感情可言
陪個part time領隊整傷未好戇鳩?
降你老母臭閪
講得好中point 佢練左乜柒出黎佢可以擔保7月個一線教頭會聽話過杜蛇?
差d屎忽撞棍猛追番一球,但依家落後兩球車係處於好似仲有希望同無希望之間

希望下場真係盡地一煲
換哂唔緊要
以為佢好勁搵到啲乜replacement
最後所有嘢連醫療團隊都係搵啲折衷方案代替
然後而家連sponsorship 都未攪掂
一味淨識玩social media放風
(之前明明又放風話搵到勁過3嘅sponsor)
叫宜家呢隊車打主攻睇下今季英超入左幾多球
收嘢啦漁狗 幅圖咁濛點睇呀
人哋國家隊踢中場踢到識飛 你就將佢同堆垃圾翼放埋嚟做比較
你唔好拉埋青年軍上嚟

另一張圖會唔會好啲
人哋前面果3件,主攻真係準備比人456
講真,尋日個賽前部署係冇問題,但一開波果兩個機會把握唔到,輸2球真係算輸得少
無辦法,下場係主場,快快追番球唔係完全無希望
輸都咁好難有火啦,杜蛇 哥狗 摩都講左大會你無成績更衣室氣氛肯定閪硬,由杜>樸>撚,全部領隊質素直線向下,一季入面適應三套戰術盲既都知撚垃圾啦,球員點會唔知,話撚知你球隊名縮啦,事實上你係無料同埋擺明係攞黎頂住檔先既姐,領隊廢都算,撩牙柒到將爭冠教頭的走,再去到宜家呢個局面,你係落場踢個個都灰啦,個老細一上場就搞散隊波
其實都係踢多個半月就完季,希望可以提早宣布定邊個教
Chelsea have invited Julian Nagelsmann for a personal interview. The former Bayern coach is expected to present his ideas there. Luis Enrique already had his interview last week, according to @BILD_Sport.
睇情況 佢地淨係想要拿狗
好憎托同撚
拿狗: Hi, my name is 拿狗

todd: you are hired
唔知拿鳩蛇個ppt整成點呢
其實唔係唔好嘅 只係呢個moment我地需一個管人叻 多過戰術多變嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞