[配對] 與陌生人展開激情對話 -

1001 回覆
394 Like 54 Dislike
sd完個信息 冇show已送達係咪姐係代表人地離開左個chatroom啦?

https://chat.heymandi.com/faq
可以睇睇呢度

已送達代表訊息已成功傳送到對方的裝置(電話/平板/電腦)。如對方正在使用電話/平板,關上螢幕或切換到其他App時,將不會收到訊息,而你亦不會看到已送達。當對方回到對話上並收回訊息,便會顯示已送達。

點解有時呢會有音效話我知有人搵我 但我噤返個網係睇唔到有人搵我既

有人搵你意思係, 係chatroom入面對方回覆你, 定係有人邀請你?
如果係邀請緊人個時, 你係咪係已經發佈左既狀態 (即係睇到其他人既名) ?
如果未發佈既狀態, 你係倒數完之前發佈返就會見到

我本身發佈咗 跟住聽到音效有人邀請 但噤返個網睇又發現無
sd完個信息 冇show已送達係咪姐係代表人地離開左個chatroom啦?

https://chat.heymandi.com/faq
可以睇睇呢度

已送達代表訊息已成功傳送到對方的裝置(電話/平板/電腦)。如對方正在使用電話/平板,關上螢幕或切換到其他App時,將不會收到訊息,而你亦不會看到已送達。當對方回到對話上並收回訊息,便會顯示已送達。

點解有時呢會有音效話我知有人搵我 但我噤返個網係睇唔到有人搵我既

有人搵你意思係, 係chatroom入面對方回覆你, 定係有人邀請你?
如果係邀請緊人個時, 你係咪係已經發佈左既狀態 (即係睇到其他人既名) ?
如果未發佈既狀態, 你係倒數完之前發佈返就會見到

我本身發佈咗 跟住聽到音效有人邀請 但噤返個網睇又發現無

咁可能係我既問題, 我研究下先, 唔該哂呢位巴打
等左幾廿個10秒都無人應
等左幾廿個10秒都無人應

咁岩姐
想識淫娃
入面真係有女?
通常呢啲Project開始有成效先落少少廣告,雖說Hosting要錢,但會唔會太冒進,見到啲廣告即刻冇晒心情
通常呢啲Project開始有成效先落少少廣告,雖說Hosting要錢,但會唔會太冒進,見到啲廣告即刻冇晒心情

多謝你既意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞