[配對] 與陌生人展開激情對話 -

1001 回覆
394 Like 54 Dislike
岩岩斷左線,等緊頭髮乾果位絲打,想同我繼續傾既就加番我tg啦, tg: 28座大王
pish
點解成日都斷既,次次都傾到一半

點為止成日斷呀?
如果係冇已送達, 係對方收唔到, 好似WhatsApp得一個剔, 人地轉左app/網絡唔好, 咁就會咁. 咁佢入個個chatroom連返線就會收返.

定你唔係講呢樣?

點為止成日斷呀?
如果係冇已送達, 係對方收唔到, 好似WhatsApp得一個剔, 人地轉左app/網絡唔好, 咁就會咁. 咁佢入個個chatroom連返線就會收返.

定你唔係講呢樣?

始終呢個唔係app, 佢電話/電腦唔開住個website, 系統就無辦法sd訊息比佢, 所以冇已送達.

其實只要佢on返line, 佢之後都會收得返架喇
如果人地走左會唔會知
如果人地走左會唔會知

會呀 佢走左會有提示而且你打唔到字
尋人呀
To: 同我同齡加感情狀況好似個位絲打
Sor呀我未add你就離開左喇
如果你見到 又仲想再同我傾就係到回我啦
或者你係chatroom搵返我都得
我一般夜晚先on
今日又更新左少少,希望收訊息會快D
不如你先disable 個mobile版。mobile 版發報唔到
不如你先disable 個mobile版。mobile 版發報唔到

mobile版係正常用到, 大部份用家都係mobile版, 你發佈唔到係禁左無反應? 定係點樣話你網路唔夠快? 如果係咁既話, 可能你個刻收得唔好, 即使用wifi都會收得唔好.
遲d整埋群聊可能重過癮
遲d整埋群聊可能重過癮

寫低左, 遲D有機會加, 多謝你意見
好似幾得意 聽朝用電腦試下
岩岩搭巴士急屎果個加番我,tg Kingofblock288
Lmlm
遲d整埋群聊可能重過癮

寫低左, 遲D有機會加, 多謝你意見

希望係隨機+限人數 (eg.4個1 group)
玩左陣 幾過引
好多痴線佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞