[配對] 與陌生人展開激情對話 -

1001 回覆
394 Like 54 Dislike
sd完個信息 冇show已送達係咪姐係代表人地離開左個chatroom啦?
你個野壞左呀
你個野壞左呀

係囉 連唔到線
你個野壞左呀

係囉 連唔到線

等等, 我睇睇
你個野壞左呀

係囉 連唔到線

你試下宜家得唔得
你個野壞左呀

係囉 連唔到線

你試下宜家得唔得

得咗 thanks
sd完個信息 冇show已送達係咪姐係代表人地離開左個chatroom啦?

https://chat.heymandi.com/faq
可以睇睇呢度

已送達代表訊息已成功傳送到對方的裝置(電話/平板/電腦)。如對方正在使用電話/平板,關上螢幕或切換到其他App時,將不會收到訊息,而你亦不會看到已送達。當對方回到對話上並收回訊息,便會顯示已送達。

可以睇睇呢度

已送達代表訊息已成功傳送到對方的裝置(電話/平板/電腦)。如對方正在使用電話/平板,關上螢幕或切換到其他App時,將不會收到訊息,而你亦不會看到已送達。當對方回到對話上並收回訊息,便會顯示已送達。

點解有時呢會有音效話我知有人搵我 但我噤返個網係睇唔到有人搵我既

可以睇睇呢度

點解有時呢會有音效話我知有人搵我 但我噤返個網係睇唔到有人搵我既

有人搵你意思係, 係chatroom入面對方回覆你, 定係有人邀請你?
如果係邀請緊人個時, 你係咪係已經發佈左既狀態 (即係睇到其他人既名) ?
如果未發佈既狀態, 你係倒數完之前發佈返就會見到
Hehe chat room, 有好多野可以改下
Hehe chat room, 有好多野可以改下

例如呢? 歡迎同我講, 可以係度講或者facebook page inbox
好似幾正咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞