[配對] 與陌生人展開激情對話 -

1001 回覆
394 Like 54 Dislike
iPhone 5 ios10.0.2
發佈唔到

電腦無問題
屌 iOS想玩都玩唔到,咁發佈個制完全冇反應
想搵返琴晚個england programming jj

Tele: wasuup

算啦,我之前一直反應緊同一個問題
但樓主一直話update左幾次 patch
而無視呢個問題
係咪有巴打扮媛交妹釣緊厹
係咪有巴打扮媛交妹釣緊厹

經常遇到
成日見到台灣嗰啲都係約扑野
希望呢個真係chat到
Btw支持

而無視呢個問題

我一直都有嘗試整呢個問,係整完結果都係麻麻。
我唔係無視呢個問題架巴打

今日都岩岩更新左,你可以再試試
點解我同人講完野佢地淨係係咁打字但係唔send出黎

利申: 我係痴線佬

呢個好似係bug 之後就會變左人地地離開了

之後係我自已走左..

呢個bug都搞左,應該唔會咁喇。
我成日miss左啲邀請
係唔係有新bug?
我一講野 人地上一句會唔見左
變成空白對話:414103小時前

個個唔洗理佢,你無miss人地對話, 係多餘既野黎

而且岩岩已經改返岩架喇.
會唔會出apps ?

而無視呢個問題

終於得啦

而無視呢個問題

終於得啦

咁就好
如果仲有D咩bug呀呢樣個樣, 記得同我講呀.
係就係慢D, 不過我全部都會記得之後盡量改架喇

個平台咁樣ge...................

巴打, 只能夠講你唔好彩

巴打, 只能夠講你唔好彩

好多狗公9痕
想問巴打右邊空左一大忽係咩意思
可以搵個讀design一齊執下啲UI
我覺得有改善空間
想問巴打右邊空左一大忽係咩意思
可以搵個讀design一齊執下啲UI
我覺得有改善空間

搵緊架喇, 搵緊有冇朋友幫手
IT狗唔識deisgn
我想問下邊個巴打岩先同我9up左勁耐
我係到同你講量子力學同如來神掌果位

如果唔係我聽日返工我同你講成晚都仲得
叫藤俊 好似係
訓得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞