[配對] 與陌生人展開激情對話 -

1001 回覆
394 Like 54 Dislike
等咗無限個10秒啦

總會遇到想同你傾計既人架巴打
應該係咁岩你邀個D睇唔到你既邀請

我都等咗好多個10秒

ME TOO
原來電話版用唔到
原來電話版用唔到

好彩會用到. 唔好彩就用唔到
係我整得衰

急救緊
macbook air 按唔到enter
冇得開波

應該得架wo
我check check. 唔該巴打
岩先扮絲個巴打
重申番我女仔唔係雞黎架 屌你

仲有俾心機搵大錢喇ching
19歲讀asso既你好

半工讀上
10秒會唔會太短
已經比狗公攻佔咗
已經比狗公攻佔咗

10秒會唔會太短

好似好多巴打咁講,一陣較耐d
好多巴打

雖然絲係少D

但好似好多巴打都hehe傾得好開心
好似wootalk咁 直接配會方便D
傾傾吓卡住咗佢好似收唔到我講野可以點
未交換contact
未交換contact

你有冇cap圖本身傾左乜呀?
有就試下係度貼圖尋人啦,定你想我幫你po係facebook,雖然未有人like過

如果傾傾下冇左影,可能對方真係無應....
當然都可能係我整得衰,我睇緊架喇
多謝支持
好似wootalk咁 直接配會方便D

係會方便D,但原意係兩情相悅先開對話

如果好多巴打想直接開,可能會開另一個function
未交換contact

有就試下係度貼圖尋人啦,定你想我幫你po係facebook,雖然未有人like過

多謝支持

名1335同過個intern傾計嘅你
想繼續傾嘅就搵番我
https://t.me/Diudiudiudiu
已經比狗公攻佔咗

根本依家咩人都上得
未交換contact

多謝支持

想繼續傾嘅就搵番我

阻一阻你地相認先
我想問一問傾傾下無左影個位受害者巴打

你地係邊種情況無左影呀?

1) 對方有輸入中(3點)但一直無收到回覆
2) 無顯示輸入中, 你SD出去有已讀, 但人地無覆
3) 無輸入中, 你sd出去無已讀,
4) 無啦啦顯示已離開

知道情況後會盡快改善!
你個野壞左呀
你個野壞左呀

係咪用電話上?
係既話等多陣,整緊架喇
未交換contact

多謝支持

想繼續傾嘅就搵番我

阻一阻你地相認先
我想問一問傾傾下無左影個位受害者巴打

你地係邊種情況無左影呀?

1) 對方有輸入中(3點)但一直無收到回覆
2) 無顯示輸入中, 你SD出去有已讀, 但人地無覆
3) 無輸入中, 你sd出去無已讀,
4) 無啦啦顯示已離開

知道情況後會盡快改善!

搵番了
佢就係1), 我就係2)
之後我reload 都唔得,close browser再開先有,有cookies睇番有record
之後一炮過收番曬佢啲message,佢又一炮過收曬我啲message
好似你的名字咁屌
幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞