[配對] 與陌生人展開激情對話 -

1001 回覆
394 Like 54 Dislike
幾正
留名觀察
lm
支持樓主出APPS
有時手機用唔多方便
幾得意呀依個東東
支持樓主出APPS
有時手機用唔多方便

啱呀,用app會方便d,可以吸引多d人用
大家有冇興趣玩party? 我地以前都試過係舊登搞過緣份party 想搞多次
今次會試下利用星座/性格黎match大家,而家已經有11個人報左名
會包場同包野食
暫定 巴打250 絲打100 (絲打平d因為上次都好難搵絲打 平D希望多d絲打去)
地點暫定旺角 時間暫定9月24日晚
冇賺錢,大家計計數就知,純綷搞黎比大家玩
有興趣填form啦 #adore# https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgWBdH7DJuf28FLIhWImS3aW9ss0HrYHjByN8Nr1ggaDrk5g/viewform
大家有冇興趣玩party? 我地以前都試過係舊登搞過緣份party 想搞多次
今次會試下利用星座/性格黎match大家,而家已經有11個人報左名
會包場同包野食
暫定 巴打250 絲打100 (絲打平d因為上次都好難搵絲打 平D希望多d絲打去)
有興趣填form啦 #adore# https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgWBdH7DJuf28FLIhWImS3aW9ss0HrYHjByN8Nr1ggaDrk5g/viewform

我都唔知講咩好
會包場同包野食

我都唔知講咩好

留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞