[配對] 與陌生人展開激情對話 -

1001 回覆
394 Like 54 Dislike
幾得意 巴打好波
依加個網加埋都冇10個人

我睇就唔只喇 如果無人同你傾計就...
幾得意 巴打好波

多謝支持
老土都要講句, 好玩就叫埋朋友仔玩啦
樓主好有心機 加油

多謝支持
都要有你地肯定先有得有心機
全部一係厹一係就基佬
男女比例10:1
極少人,唔係話女,係成個網,來來去去得十幾個對話可以玩

有時連續㩒幾個都入唔到
係對方定個網頁問題呢
垃圾
冇得強制同人對話既話一d都唔好玩
去到最後一定係標題黨
好多人pm
有冇得整個多視窗出黎
幾得意

事實真係唔多人, 個網站開到第8日, 雖然人數係有上升, 但始終未夠.
我會再努力D, 多謝你既意見

btw暫時每晚11點到1點前係最多人.

有時連續㩒幾個都入唔到
係對方定個網頁問題呢

你有邀請人地就會收到, 但之前提過, 暫時係website既關係, 電話版係無通知.
有可能人地熜左mon/ 轉一轉App, 就會miss左.
呢個位要遲D出App先解決多

唔好意思
垃圾
冇得強制同人對話既話一d都唔好玩
去到最後一定係標題黨

多謝你既意見先. 起碼巴打你有用過
我會再研究下你講既意見.
好多人pm
有冇得整個多視窗出黎

你意思係同一時間同多個人傾計?
其實溝女咪溝女囉, 攪咁多野
點解我個畫面係咁loading o既,請問佢load緊啲咩

如果你係mobile, 就可能係你個位收得唔好, 佢連唔到線.
你試下換個位refresh下啦

唔好意思

如果你係mobile, 就可能係你個位收得唔好, 佢連唔到線.

唔好意思

我用電腦版呀唔記得講
留名

唔好意思

我用電腦版呀唔記得講

想問你係咪用chrome ?
同埋你之前係咪用到,但就今次上先load唔到呀?

唔好意思

我用電腦版呀唔記得講

想問你係咪用chrome ?
同埋你之前係咪用到,但就今次上先load唔到呀?

我用WIN10個個edge,係呀我係關左個網再開返再禁個立即開始就一直係咁load
啱啱用手機同個讀西班牙文嘅傾緊,好delay,最尾斷埋線
Msg成日送達唔到
係咩原因?

送達唔到係真係對方收唔到, 佢熜左mon/轉左其他App 就會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞