[配對] 與陌生人展開激情對話 -

1001 回覆
394 Like 54 Dislike
留名
代一位巴打尋人
呢位巴打同絲打傾左好耐,兩個都係讀中國文學,但係最後冇交換到contact,佢好想搵返位絲打,如果你就係女主角,去facebook inbox我啦

原文如下:
========================
致 " 肚腩膠 " :

初初只係同你吹下水,因為見到你個topic寫住肚腩膠幾得意,所以就入左去。你好神秘, 好多私人d既野要chok下你,你先會講出黎,有d就算chok都唔會講,不過咁先係你可愛之處。

個陣同你大家鬥左陣嘴,然後講到我係讀中國文學既時候你唔信,因為講真,香港讀中國文學既男仔真係好少,一間學校講緊得 1 - 2 個,所以你即刻出題考我,而我答岩左比你睇,我再講其他中國文學會考既文章,你先真係信我。

開始大家愈傾愈投契,我係一個鐘意寫文既男仔,而你都鐘意寫文,但因為呢個網係 sd 唔到相,雖然你話想睇我既文已經講左好幾次,但係可惜最後我既文章都到唔到你手,我同你都因為一D原因,做左中國文學既叛徒,最後都冇讀返文科,你讀左social science,而我就係工程,所以大家都會叫大家做叛徒,個種親切既感覺至今仍未忘懷。

當大家傾到去鐘意既歌手時,先發現,原來大家鐘意既歌手係一模一樣,周杰倫,張學友,陳百強,張國榮,個一刻我真係好開心,因為仲會聽咁舊既歌既女仔真係唔多,而全部舊歌都聽既係我識既人中真係得你一個,張學友仲要係我既偶像,個一刻既感覺,就好似一個係海上迷路既人搵終於搵到北極星,我個刻係到諗,我,終於搵到我既北極星了,好光,好亮,好璀璨。

直到之後,我同你講我晚晚都會跑步,你話我聽,我都有跑開,但因為懶懶下幾個月冇跑了,就連跑步既興趣都一樣,個刻我就係到諗,係你啦,北極星。可惜,開心既時間過得特別快,大家第二日都要返工,要訓啦,雖然大家一直講訓但又唔肯訓,不斷愈講愈多話題,然而呢一刻始終都會黎到,個一瞬間,我好驚第二晚搵唔返你,所以就問你拎contact,而你,就同我講,文學係浪漫既,有機會聽晚再傾,我地有緣會再見嫁。你同我講,你第二晚同一時間會用返呢個topic等我,而我會用返同一topic搵你。

到左第二晚,呢個網剩低既都係虛無,完全搵唔到你既影子,肚腩膠呢?然後呢個浪漫既故事,得唔到童話入面既結局,肚腩膠,我好掛住你,希望,搵得返你。。。。。。北極星既位置唔會改變一直係北方,而我亦都會好似北極星咁,繼續係呢個網到等你。

" 岩岩跑完步返到屋企 " 上

代一位巴打尋人 ]呢位巴打同絲打傾左好耐,兩個都係讀中國文學,但係最後冇交換到contact

網上嘅野何必認真呢
個玩法似台灣既wootalk吾聊
有趣
唔係入唔到就係講兩句就send唔撚到
今日做乜撚野
今日做乜撚野

入唔到係咪接受冇反應?
send唔到係冇已送達?
今日做乜撚野

入唔到係咪接受冇反應?

㩒左n咁多個入都入唔到
咁轉瀏覽器啦跟住入到, 但㩒兩下又send唔到出去
等左好耐架啦
今日做乜撚野

入唔到係咪接受冇反應?

㩒左n咁多個入都入唔到
咁轉瀏覽器啦跟住入到, 但㩒兩下又send唔到出去
等左好耐架啦

㩒左好多無接受, 咁係對方無接受, 你係冇斷線架
另一個問題, send唔到出去, 咁係對方收唔到, 唔係你問題,
呢個情況就好似你whatsApp人, 對方收唔到, 得一個剔.
佢上返網/連返線, 就會收得返.
手機咩browser 會順d?
用連登開成日都禁唔到個textfield 打唔到字

樓主
手機咩browser 會順d?
用連登開成日都禁唔到個textfield 打唔到字

樓主

你唔用連登果個就得架喇
chrome同safari都差唔多

多謝支持
岩岩試左,好正
但係連登開時個介面會上上下下咁有啲麻煩
釣唔到狗公,又識唔到絲打
岩岩試左,好正
但係連登開時個介面會上上下下咁有啲麻煩

多謝
你用返普通safari / chrome就冇事架喇
岩岩傾緊個果個廢青係咪度
代一位巴打尋人
呢位巴打同絲打傾左好耐,兩個都係讀中國文學,但係最後冇交換到contact,佢好想搵返位絲打,如果你就係女主角,去facebook inbox我啦

原文如下:
致 " 肚腩膠 " :

初初只係同你吹下水,因為見到你個topic寫住肚腩膠幾得意,所以就入左去。你好神秘, 好多私人d既野要chok下你,你先會講出黎,有d就算chok都唔會講,不過咁先係你可愛之處。

。。。。。。

北極星既位置唔會改變一直係北方,而我亦都會好似北極星咁,繼續係呢個網到等你。

係堅既我有圖為證

呢個巴打真係好有心,推到畀文學絲打見到
夜晚唔好諗咁多野啦 絲打
祝福你
代一位巴打尋人

原文如下:
致 " 肚腩膠 " :

。。。。。。

北極星既位置唔會改變一直係北方,而我亦都會好似北極星咁,繼續係呢個網到等你。

係堅既我有圖為證
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/07/235843_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/07/235906_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png
呢個巴打真係好有心,推到畀文學絲打見到

其實可能係巴打黎 所以唔好意思相認
今日做左少少更新, 希望會順D

我睇就唔係喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞