[配對] 與陌生人展開激情對話 -

1001 回覆
394 Like 54 Dislike
啱啱用手機同個讀西班牙文嘅傾緊,好delay,最尾斷埋線

點樣好delay法? 係咪無出已送達?
如果係既話, 可能佢熜左mon/轉左其他App.
錯手熄左個網係咪就會gg
錯手熄左個網係咪就會gg

你上返個網就會入返個對話,
就咁 http://chat.heymandi.com
如果無你就上到去refresh browser 一次, 咁就得
點解我個畫面係咁loading o既,請問佢load緊啲咩

如果你係mobile, 就可能係你個位收得唔好, 佢連唔到線.
你試下換個位refresh下啦

唔好意思

我用電腦版呀唔記得講

想問你係咪用chrome ?
同埋你之前係咪用到,但就今次上先load唔到呀?

我用WIN10個個edge,係呀我係關左個網再開返再禁個立即開始就一直係咁load

如果佢無睇到我講野我就leave 左,佢入返仲會唔會睇到我講左咩
如果佢無睇到我講野我就leave 左,佢入返仲會唔會睇到我講左咩

係會既, 佢會收返你講既野
問下大家,
一星期前一開始個時有巴絲反映極度難搵人, 搵半個鍾都冇人,
我已經係兩三日前修改過, 宜家有冇易D搵到人開始傾計?
唔出"已送達"係咩事? F5左都冇用

對方真係收唔到, 轉左App / 熜左mon
佢返黎會收返, 一直冇已送達即係佢遲遲都未返

巴打有無諗住整個回覆對方某個訊息嘅function

巴打有無諗住整個回覆對方某個訊息嘅function

原本冇, 你講完已經寫低左. 多謝
前日識左個絲打 幾好傾就交換左TG
其實我知衰咩嘅 sorry
不過呢幾日係傾得幾開心
點都好啦
預祝定你生日快樂啦
不過呢幾日係傾得幾開心
點都好啦
預祝定你生日快樂啦

衰咩?
不過呢幾日係傾得幾開心
點都好啦
預祝定你生日快樂啦

衰咩?

一定係衰狗公啦
獨倚雲臺鮫絹浥
秋色未至寇丹紅
知己難覓雪尋梅
緣若來時夜未晚
獨倚雲臺鮫絹浥
秋色未至寇丹紅
知己難覓雪尋梅
緣若來時夜未晚

22個字呀ching
lm
獨倚雲臺鮫絹浥
秋色未至寇丹紅
知己難覓雪尋梅
緣若來時夜未晚

22個字呀ching

一日用一句
可以用11日
巴打
想問下real time chat係用咩寫?Socket.IO?
不過呢幾日係傾得幾開心
點都好啦
預祝定你生日快樂啦

衰咩?

一定係衰狗公啦

唔係
係狗公就唔會傾到幾日啦
有個問題 就係擒日留左言 今日再留 就一路都F5唔到 咁無人會禁我wor
有啲個別message hold住左
之後好耐先送達比對方
攪到啲對話次序唔同晒
有個問題 就係擒日留左言 今日再留 就一路都F5唔到 咁無人會禁我wor

你應該facebook inbox我個個 覆左你
有啲個別message hold住左
之後好耐先送達比對方
攪到啲對話次序唔同晒

整緊, 唔記得覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞