[配對] 與陌生人展開激情對話 -

1001 回覆
394 Like 54 Dislike
好多偽娘
同wootalk有咩分別
不如整個通知音效,用落好多時miss會咗call
想問首頁嗰三個caption係咪可以禁入去?
用iphone safari禁唔到既

fix緊架喇, 稍等

同埋邊到首頁3個caption? 係咪大大隻字寫左heymandi?
果3個應該唔會再出現架喇

呢三個box阿

呢3個係我之前見到好笑拎黎做廣告, 無得用架
有冇得整有 提示回覆

電腦版會響
電話版就應該要等出app了 sorry巴打
不如整個通知音效,用落好多時miss會咗call

宜家電腦版會響
電話版要響或者要等出app了
成日覆完人地都收唔到
同埋人顯示地一直...
即使自己再send野比另一方
上面都仲...緊
結果Load極都無 就直接跳左個句
已經幾次都係咁 求救

呢個問題暫時你refresh試下先.
你係對話入面, 禁browser重新整理係可以繼續係對話入面唔會走.

完美解決仲需要D時間 唔好意思呀巴打
發佈唔到 一直load緊
btw正皮了

+1

試下禁browser個refresh, 試下之後得唔得

唔得 完全load唔到 (Windows 10 Firefox, Chrome都唔得)
尋日用電話(Android 8.0 Chrome)都係load唔到
總之就一次都未成功過
我唔係香港 唔知關唔關事

暫時已知如果network比較慢係會咁
但唔能夠確定你係咪因為咁所以用唔到

唔好意思呀巴打, 我會盡快整
樓主巴打一個人寫呢個網頁?

係呀 所以debug進度好慢

想support樓主 可以點

唔好唔用 等多陣啦
琴晚用電腦傾得幾好 好快有人應機喎
Mean大帥
幫推 希望多啲人玩
iPhone se用唔到
釣到狗公
釣到狗公

即時比狗公負皮
無人叫你地咁狼死,普通標題,傾個計都愈來愈痴漢
有冇得整有 提示回覆

電腦版會響

唔緊要 同埋好多時收唔到 對方話
btw正皮了

+1

唔得 完全load唔到 (Windows 10 Firefox, Chrome都唔得)
尋日用電話(Android 8.0 Chrome)都係load唔到
總之就一次都未成功過

宜家用到
btw正皮了

+1

總之就一次都未成功過

宜家用到

唔該哂巴打話我知
有冇得整有 提示回覆

電腦版會響

唔緊要 同埋好多時收唔到 對方話

收唔到個度有修正左少少
你睇下之後有冇好D
再次多謝巴打們既支持同體諒

有D話禁發佈無反應,一路轉loading既巴打可以再試試
個度我做左D修正,應該會好D

傾緊計會重覆個D都修正左,希望有好D

同埋想問下巴絲們,宜家有冇易左搵到人傾計?

其他之前你地有講過既問題,我都盡力改緊,請巴絲們見諒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞