[配對] 與陌生人展開激情對話 -

1001 回覆
394 Like 54 Dislike
大家好,身為毒撚嘅我,眼見身邊好多朋友(朋友亦是我)都想可以多幾個人傾下計,識下朋友 ,但係從來唔敢踏出第一步,因為根本玩交友App唔靚仔唔靚女就唔會有人理 

所以同時作為IT狗既我,整左個匿名交友網站,希望可以與陌生人互相認識。

網站慨念係比你講出你想講嘅野,無論係自我介紹/尻up/怨言,總之乜都好,透過雙方發佈既內容,睇下可唔可以有交集,有更多交流。

目的係希望所有人都可以分享心入面嘅一句,做返自己同時又可以識下朋友。
想了解清楚係做緊乜可以睇呢度: www.heymandi.com

個網站究竟係點玩,做緊乜尻呢

玩法:
首先用上限22個字講出你想講既野,無論乜尻都可以。然後就可以睇下其他呢一刻同時在線嘅人發佈咗嘅野,見到興趣嘅就邀請人地同你傾計,無嘅就可以係右上角F5制或者keyboard F5都可以再load新人,或者咪等人邀請你囉。

被邀請嘅人會見到你一開始講嘅內容,然後有10秒選擇接受或拒絕。接受就會開始即時對話聊天室。傾到唔想傾就離開,所有傾計內容都唔會搵得返,所以要交換contact就記得抄低喇

成個流程都係即時,都係要雙方同時在線先會運作到。不過係聊天室個時,一日無離開,都仲可以對話。

要點)
1) 一開始22個字可以隨時改
2) 一次只可邀請一個人。(10秒後又可以再邀請,等下啦)
3) 離開咗聊天室,所有內容永久消失。
4) 除左22個字,雙方所有其他資料係無人會知

成個網站目的係為左大家同人交流多d,可以抒發下自己嘅內心感受,唔溝女溝仔都可以識下朋友吹下水。

直接傾計: http://chat.heymandi.com

介紹就到呢度,有問題或者意見都留個言講聲啦。

留意返,個website主要係比電腦用,電話都用到,但無咁流暢
得閒試下
有多mk 招fd,sp
有多mk 招fd,sp

唔知點杜絕
有意見就話我知啦
好想搵你個web做壓力測試

hping3

唔好ddos我呀爸打, 麻煩高抬貴手
唔錯
似wootalk
無成功過傾到計
無成功過傾到計

宜家的確係少人D,D人可能發佈左又行開左無接受咁,因為暫時得desktop會有聲提示,mobile website仲未做到。唔好意思呀爸打

我開左個BUG/意見收集區, 黎搵我傾計囉 ..
你個野冇壞
IT狗好波
你個野冇壞
IT狗好波

多謝爸打幫手推post,祝你早日O1
你個野冇壞
IT狗好波

多謝爸打幫手推post,祝你早日O1

感動
第一次就成功傾到
我係靚女,fake左好多厹,唔好扮感性扮有文彩啦,你只係毒撚黎架炸
多謝支持
暫時仲未係好多人,可能有巴打未傾到或者傾得唔夠喉嘅,得閒再上黎睇下啦!

記住有BUG/意見都同我講,我會盡快整好架喇!
岩岩match到個痴線佬
岩岩match到個痴線佬

點樣痴線法
你個野壞左...
成日load 左陣無回應
你個野壞左...
成日load 左陣無回應

巴打你用desktop定mobile呀?
browser出網站沒有回應定係點?

麻煩哂
雖然個網就同第個大同小異
不過有個香港版
巴打整埋手機版ui啦
我估用手機會多個電腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞